To je to što me zanima!

Josipović i Čačić doputovali u službeni posjet Azerbajdžanu

Hrvatskog predsjednika ugostio je kolega Ilham Alijev. Dvojica predsjednika razgovarat će o razvoju bilateralnih odnosa dviju zemalja u raznim područjima
Vidi originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović doputovao je u posjet Azerbajdžanu. Tamo će ostati dva dana, a ugostit će ga predsjednik Ilham Alijev. Dvojica predsjednika razgovarat će o razvoju bilateralnih odnosa dviju zemalja u raznim područjima te o regionalnim i međunarodnim pitanjima.

U Azerbajdžan je uz Josipovića otputovao i potpredsjednik Vlade Radimir Čačić. Za ponedjeljak je predviđeno potpisivanje nekoliko bilateralnih sporazuma, među kojima i oni o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja i o suradnji u području protuminskog djelovanja i humanitarnog razminiranja.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Čiko Spase 12.03.2012.

    bitno je putovati...

  • BORISARAMBAI 12.03.2012.

    Ode barem 500000kn poreznih obveznika ,a za bezveze,samo Vi drugari putujte a 340 i nešto tisuća nezaposlenih ko da ne kažem šta zar ne?

  • templar73 12.03.2012.

    Sve su to zemlje pune nafte i plina i u jeku su obnove što znači mnogo sigurnog posla za građevinu a i ostale sektore, za one koji neznaju naša građevina i nema baš puno posla u zadnjih 4-5 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare