To je to što me zanima!

Josipović i Kosor izgladili su nesuglasice na nedjeljnoj kavi

Predsjednik i premijerka su se sastali u nedjelju ujutro te su popili kavu na drugom katu Gradske kavane u Zagrebu. Razgovarali su o aktualnim temama dva sata
Vidi originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović i premijerka Jadranka Kosor u zagrebačkoj Gradskoj kavani razgovarali su dva sata. Predsjednica Vlade kazala je kako su na repertoaru bile teme koje su važne za boljitak života građana, a koje uključuju djelokrug Pantovčaka i Banskih dvora. Josipović je u prolazu kratko rekao da je kava bila ugodna. Prva je ovo kava čelnika države nakon oštrih kritika koje je predsjednik izrekao prošli tjedan na račun Vlade.

- Ako poskupi hrana, to znači da je Vlada krivo procijenila i da se gospodarski ciljevi nedovoljno ostvaruju - rekao je tada Josipović.

Nakon sastanka izašli su na stražnju stranu i svatko je otišao u svom smjeru. Josipović i Kosor često se ovako sastaju jer se zbog previše poslovnih obaveza, ne stignu naći tijekom radnog tjedna.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • gogonina 17.01.2011.

    Ako njih dvoje mogu za samo dva sata popraviti standard gradjana onda su oni madjionicari kakve svijet nije vidjeo.

  • baja88 17.01.2011.

    Možda su se oni dogovarali kako će proslaviti godišnjicu mature kumrovačke škole koju su pohađali a mi mislimo sasvim na nešto drugo............................

  • afrikanac 17.01.2011.

    Ej ... kavopije , dali smo vam svu moć da spasite ovo društvo koje je na izdisaju. Ako se ne pokrenete jedini je zaključak da ste i vas dvoje uključeni u lopovsko kolo , zar ne?

Komentiraj...
Vidi sve komentare