To je to što me zanima!

Josipović i Mesić u Zagrebu na proslavi kineske Nove godine

Za tjedan dana Kinezi ulaze u godinu Zeca, koja simbolizira mir i harmoniju. Cijeli naš državni vrh došao im je u posjet, a među njima Josipović i Mesić, piše HRT
Vidi originalni članak

Kinezi u Hrvatskoj drže do svoje tradicije te su u jednom restoranu u Zagrebu spremili veliku proslavu kineske Nove godine. Za tjedan dana ulaze u godinu Zeca, koja simbolizira mir i harmoniju, piše HRT. Cijeli naš državni vrh došao im je u posjet, a među njima su predsjednik Ivo Josipović, bivši predsjednik Stjepan Mesić, predsjednik Sabora, Luka Bebić te Gordan Jandroković, ministar vanjskih poslova. 

- Xin Nian Kuai Le (Sretna Nova godina), dragi prijatelji Kinezi - poručio im je predsjednik Ivo Josipović.

Izvorni članak pogledajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 23

  • kristian 27.01.2011.

    Domaće trgovine propadaju diljem lijepe naše, a naša vlast reže vrpce na otvaranju kineskih trgovina. Baš lijepo od njih! Zemlje europske unije su protjerale svoje kineze, a naši majmuni im do struka vire iz šiljooke guzice!

  • drago - ante 27.01.2011.

    Vidi se koje sponzor Josipoviću ili ga savijetuje o Haškom sudu. Mesić je valjda zaboravio da je godina majmuna bila punih osam godina dok nije opljačka za svoje udbaške jatake pa danas sa tom lovom kupuje status.Meni je drago vidijeti ove udbaše jer znamo gdije su.

  • RokoPrć 27.01.2011.

    U hrvatskoj je godina majmuna

Komentiraj...
Vidi sve komentare