To je to što me zanima!

Josipović je na 'Fejsu' u 3 u noći pisao o posjetu RS

Josipović je naveo kako je iskustvo zajedničkog poklona žrtvama, hrvatskim srpskim, bošnjačkim, bilo neopisivo. Sve je komentirao na Facebooku
Vidi originalni članak

Predsjednik Hrvatske, Ivo Josipović, u noći na srijedu oko tri sata na Facebooku je komentirao svoj posjet Republici Srpskoj. Naveo je kako je iskustvo zajedničkog poklona svim žrtvama, hrvatskim, srpskim, bošnjačkim, bilo neopisivo. Dodao je kako je rodbina ubijenih bila s njima, a njihove oči bile su ispunjene suzama, ali i novom nadom. Istaknuo je da se Hrvati moraju moći vratiti u Posavinu. Josipović je prilikom posjeta Banjoj Luci zasvirao na večeri u zgradi Vlade Republike Srpske.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • pravdazahrvatsku 02.06.2010.

    Studentica, ako je već studentica, trebala bi znati da nije više njegova stvar gdje ide i što radi od kada je postao predsjednik. On takvim posjetima predstavlja cijelu državu, to više nisu njegovi privatni izleti koji se ne tiču nikoga.

  • mit 02.06.2010.

    mogao bi i kupit vikendicu na kozari, odma do dodika

  • Dalekoo 02.06.2010.

    Sto je to \"republika srpska\"?? kakve su to pizdarije. Ovaj nas \"predsjednik\" svojim odlaskom tamo samo potvrdjiva njihov \"status\" republike i njihovog tobozjeg predsjednika... Mislim ono nas predsjednik ide tamo u posjet iz kojih razloga??? koja smo luda drzava..

Komentiraj...
Vidi sve komentare