To je to što me zanima!

Josipović konačno ispričao vic, Bandića muči engleski

Na RTL-ovom predsjedničkom trgu bili su Milan Bandić i Ivo Josipović. Bandić je vješto izbjegavao odgovore na pitanja, a Josipović se malo opustio
Vidi originalni članak

Na RTL-ovom predsjedničkom trgu gostovali su Milan Bandić i Ivo Josipović. Josipović je ponovno ispričao svoj čuveni nerazumljivi vic o brdu i profesoru. RTL voditeljica ga opet nije shvatila pa je dobio još jednu šansu. No, onda je uz nešto muke išao na sigurno i korektno ispričao vic o Muji i žabici.
- Spasio mujo žabicu i rekao joj 'Ispuni mi tri želje'. Ali, ja sam žabica i ispunjavam samo jednu želju, ali da nije preteška. I Mujo zaželi mir u Bosni. Žabica pogleda kartu. Vidi da je to teško i nezgodno. Daj neku drugu želju, kaže žabica. Mujo razmisli i zatraži da mu Fata postane ljepotica.. Pogleda žabica sliku i kaže 'Daj ti meni onu kartu'...
Bandića su upitali kako bi se na engleskom predstavio Baracku Obami, a Bandić je iscijedio: "Majn na - me is Milan Bandić".
Bandić je izbjegao pjevanje hrvatske himne rekavši da je ona za njega svetinja i da se s njom ne treba rugati. Josipović je spremno otpjevao dvije strofe. Za Milanovića, Bandić je rekao da je divan čovjek i da će za 15 godina sigurno nešto napraviti, dok je Josipović demantirao da se Milanović namjerno udaljio iz njegove kampanje. Ne, Zoran je bolestan - otkrio je Josipović i poželio mu da se izliječi. Bandić je rekao da on nema afera jer da ima onda bi i on bio na obavijesnim razgovorima kao i neki ministri.
- Ne vjerujete valjda da sam sve stornirao - rekao je Bandić. Josipović je otkrio da je za vrijeme rata vadio zarobljenike iz srpskih logora, no nikada nije nosio pušku.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • marko23 22.12.2009.

    ˝Joipovic je tihi, kabinetski covjek koji naizgled nema dovoljno politickog erosa koji je tako svojstven rasnom politicaru˝- Josipovića nazivate tihim, kabinetskim čovjekom, a zapravo ono što proizlazi iz toga jest nedostatak duha, temperamenta,karizme... Ono što, nažalost, Josipović ima, kao odliku rasnog hrvatskog političara, je tendencija ka podmuklom spletkarenju i prljavoj igri u kuloarima, tihoj, iz svog kabineta. Miran i tih, nikoga ne napada, argumentirano i koncizno izlaže svoja stajališta i program, a onda svim mogućim kanalima na najperfedniji mogući način organizira najprljavije moguće akcije!! Da, to je Josipović!!!!! Tiha voda brege gloda!!! Zalaže se za prava homoseksualnih zajednica i, naravno, pripadnike svih nacionalnih zajednica, a onda svojima među svojima:´...ŃE DOPUSTIMO DA TA HERCEGOVČINA POSTANE PREDSJEDNIK DRŽAVE!...`

  • zvucnik 21.12.2009.

    Bandic ce pobijediti bez obzira na sve podvale

  • spiderman 20.12.2009.

    Kampanju je Bandić zamišljao kao borbu biti ili ne biti. Sada je i njemu jasno da će izvući deblji kraj pa se koristi svima da se pokuša iskobeljati iz živog blata. Naravno iza njega stoji i obavještajno podzemlje na čelu sa Lacom, Demom i Švepsom koji su zaduženi za propagandu i plasiranje neistine ne bi li homogenizirali biračko tijelo, pogotovo na području BiH i dalmatinske zagore. Očigledno je da njihova taktika ne prolazi kod birača.

Komentiraj...
Vidi sve komentare