To je to što me zanima!

Josipović na odmoru: Na plažu ću ići ako stignem

Josipović je u ponedjeljak stigao u rodnu Bašku Vodu na ljetovanje. No, kaže da je ovo odmor s radnim elementima. Iz Baške će do Knina, Sinja...
Vidi originalni članak

Predsjednik Josipović je u srijedu u Baškoj Vodi povodom Dana neovisnosti rekao kako je vojno redarstvena operacija Oluja bila kruna pravedne borbe za hrvatsku neovisnost. Dodao je kako ćemo u četvrtak s ponosom razviti hrvatski barjak. Svim braniteljima je čestitao Dan neovisnosti. Pozvao je svih da dođu u Knin na proslavu. Također je istaknuo kako se Hrvatska bori za kažnjavanje ratnih zločina i saniranje posljedica rata, ali i da još uvijek traži veliki broj nestalih te naknadu za materijalne gubitke. Josipović je u rodnu Bašku Vodu stigao u ponedjeljak. U Knin će otići u četvrtak na proslavu praznika. U petak i subotu je ponovno u Baškoj Vodi nakon čega će otići na Sinjsku alku.
- Nakon Alke se vraćam kući u Zagreb. Ovo je odmor s radnim elementima. Srest ću se s načelnicima općina Makarske rivijere i gradonačelnikom Makarske. Iako imam obveza, odmor je utoliko što nema uobičajene trke - rekao je predsjednik. Njegova supruga nije s njim u Baškoj Vodi.
- Supruga mi je na kongresu i s njom je otišla i naša kćer. Pridružit će mi se idući tjedan. Ja se družim s prijateljima. Ići ću i na buće u Šošiće. A u planu mi je i jedan dan otići na plažu - izložio je Josipović svoj raspored za predstojeće dane.

'ŠIŠLJAGIĆEVA IZJAVA JE ZABRINJAVAJUĆA'
Predsjednik Ivo Josipović je u srijedu komentirao izjavu predsjednika HDSSB-a Vladimira Šišljagića da njegova stranka ne priznaje odluku Vrhovnog suda u vezi s Branimirom Glavašem. Josipović kaže kako je zabrinjavajuće da čelnik jedne parlamentarne stranke ne priznaje odluku Vrhovnog suda. Na pitanje novinara RTL-a da li će osuđenom Branimiru Glavašu oduzeti odličja, Josipović je odgovorio da će postupiti kako zakon nalaže. Na komentar novinara da, ako je prekršen pravni poredak, zakon nalaže da odličja treba oduzeti, predsjednik je kazao: 'Ako zakon tako kaže, tako će i biti'.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • makarska 04.08.2010.

    Dobar predsjednik samo mu fali malo dalmatinskog stiha. pretih je za Dalmatinca

  • mrki100 04.08.2010.

    Boli me za te naše smradonje...umjesto da izvade državu iz govna...on se odmara...BANDO LOPOVSKA....

  • Stasha 04.08.2010.

    Nešto mi se neda više ići u Bašku...

Komentiraj...
Vidi sve komentare