To je to što me zanima!

Josipović o presudi: Predani smo borbi protiv korupcije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Fimi Media je pokazala da se može voditi postupak protiv visoko rangiranih političara pa i protiv stranke. Zbog toga smo primljeni u EU, kaže Josipović
Vidi originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović nije htio komentirati nepravomoćnu presudu u slučaju Fimi Media, ali je govorio načelno o činjenici da se u Hrvatskoj može voditi postupak protiv visoko rangiranih političara pa i protiv političke stranke.

- Mislim da je to pokazatelj onoga zbog čega smo i primljeni u Europsku uniju, da je Hrvatska predana borbi protiv korupcije. Ne ocjenjujući konkretni slučaj moram reći da je sama činjenica postupka jedan pozitivni korak - rekao je Josipović. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • MiroTvorac_3 12.03.2014.

    sanader i hadeze za fimi medija dobiju sto su dobili.bandic izjavi da je fimi medija mala beba naspram zg holdingu ali drug moralna crvena pravdenost suti.suti njegov crveni dorh,suti njegov crveni uskok..........i nema drug crvena pravednost pojma da je nezakonito odobrio da se njegova crvena mafija vozika po brijunima vojnim brodovima.

  • MiroTvorac_3 12.03.2014.

    predani smo protiv korupcije i kriminala ali ne dirajete i ne pricajte o komercijalnim bankama,zampovima,emporionima,zlaticama,posmrtnim pripomocima........jer cu 'da angazujem' paraudbasko nadzemlje.

  • twini 12.03.2014.

    di je ta predanost. ako uperim prstom u nekoga i kazem da krade, odma meni dođe inspekcija i pretumba sve što imam a njemu ništa. Predani ste samo za bogate, dok sirotinja grca. za šverc cigarama se dobije po 1,5- 2,5 god a Sanader za tolike milijone, 9 god. sramota ili Šegona za 31 mil dobije 40 tisuća kazne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare