To je to što me zanima!

'Ponosan sam što u Hrvatskoj postoje tvrtke poput Cemexa'

Nakon obilaska Cemexa, predsjednika su doveli i u maslinik gdje je kušao prvo ulje iz maslina posađenih na mjestu bivšeg rudnika. Kaže da je Cemex primjer drugima
Vidi originalni članak

Nakon što se u subotu sastao s radnicima problematične splitske željezare, predsjednik Josipović je u ponedjeljak obišao Cemex koji s poslovanjem nema nikakvih problema. Predsjednik Uprave Trpimir Renić proveo je predsjednika i župana Antu Sanadera po poslovnoj zgradi i tvorničkim pogonima. 

Obišli su i maslinik u podnožju Kozjaka kojeg je Cemex ustupio braniteljskoj udruzi Dalmacijacement. Predsjednik je kušao ekstradjevičansko ulje Lintar, prvo domaće ulje dobiveno iz maslina posađenih na mjestu bivšeg rudnika. 

- Iznimno sam ponosan i zadovoljan što danas u Hrvatskoj postoje tvrtke poput Cemexa - kazao je Josipović. Sve viđeno predsjednik je pripisao uspjehu tvrtke koja ostvaruje dobit, plaća državi sve dadžbine i zapošljava nove radnike. Josipović je naglasio i da je Cemex odgovorna firma jer podržavaju lokalnu zajednicu i vodi računa o ekologiji. 

- Poručujem i drugim hrvatskim tvrtkama da se ugledaju na Cemex i slijede njihov model pozitivnog poslovanja - zaključio je Josipović.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Okrutni 16.11.2010.

    Mislim da je Josipović jako pametan čovjek, ali on se u ništa ne miješa i kad ga se nešto pita o nečemu on će govoriti općenito, neće reći to je dobro ili loše al dobro u HR je to tako, on je obični celebrity koji obilazi mjesta i uživa, politika ga ne interesira

Komentiraj...
Vidi sve komentare