To je to što me zanima!

Josipović potvrdio: Sjednica Vijeća će biti za 10-ak dana

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Predsjednik Ivo Josipović potvrdio je kako je s premijerom Zoranom Milanovićem dogovorio sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost, nakon što prime izvješće
Vidi originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović potvrdio je kako je s premijerom Zoranom Milanovićem dogovorio sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost. 

Sjednica bi trebala biti za 10-ak dana, nakon što prime izvješće saborskog Povjerenstva. Kako je rekao, neće se baviti jednim slučajem, nego će gledati gdje su bili sistemski problemi i kako ih ukloniti da se pogreške više ne ponavljaju.

Josipović je komentirao i činjenicu da u srbijanskoj Skupštini nema hrvatskih predstavnika. 

- Svaka zemlja mora voditi politiku uključivanja i manjine moraju biti zastupljene na svim razinama - rekao je Josipović na konferenciji "Partnerstvo za otvorenu vlast" i dodao da će to sigurno biti jedna od tema razgovora.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • liliana 27.03.2014.

    E baš si zeznuo pred izbore,gubiš zbog toga 100%.Kriva procjena.

  • ludom 27.03.2014.

    Čista farsa. Još jedna od mnogih. Tko je gledao jednu emisiju na jednoj hrvatskoj TV (neovisnoj), znao bi nešto više o tim stvarima, a i o predsjedniku i njegovim postupcima. Naime gosti emisije su bili pravnici Željko Olujić i Veljko Miljević. Govorili su jako interesantno. Govorili su i o predsjednikovim savjetnicima i o odnosima u vladajućoj partiji. Ovo sve, što radi predsjednik, a i premjer treba gledati s velikom rezervom. I treba znati čitati između redova.

  • medjimurje 27.03.2014.

    Josipovic saziva sjednicu vijeca radi tajnih sluzbi , nevjerojatno . Sazvat sjednicu vijeca radi srozavanja Hrvatske po svim pokazateljima , radi broja nezaposlenih od 400 000, radi rejtinga koji je i vise nego smece , radi dnevnih delozacija hrvatskih gradjana , radi ekonomske situacije koja je vise nego alarmantna - ne pada mu na pamet !!!!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare