To je to što me zanima!

Josipović sa sindikalcima: Ne strahujem od prosvjeda

Josipović se sastao sa čelnicima sindikata i rekao kako se ne boji masovnih prosvjeda u Hrvatskoj iako smo u ozbiljnoj gospodarskoj situaciji
Vidi originalni članak

Predsjednik Josipović primio je sindikalne čelnike Vilima Ribića, Ozrena Matijaševića, Anu Knežević i Krešimira Severa u svom uredu u četvrtak ujutro. Upoznao ih je s ustrojem ureda i odgovorio na njihove kritike na sastav Gospodarskog vijeća. Josipović je rekao kako se ne boji masovnih prosvjeda u Hrvatskoj iako smo u ozbiljnoj situaciji. Iza podneva se sastaje sa vrhovnim zapovjednikom Oružanih snaga.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • shizika 25.02.2010.

    Dobro je rekao Neumrli. Stoka Sitnog Zuba. Tko bi od toga strahovao. Ništa što mu uzmeš neće Hrvata na ulicu natjerati. Osim Zakona koji bi propisao da novi \"harač\" bude u vidu otimanja TV prijamnika. E, tu već ne bi bilo šale sa gnjevnim Hrvatom... Jadna nam majka blesava.

  • Curious 25.02.2010.

    Naravno da ne strahuješ od prosvijeda, jer znaš da su hrvatski radnici prelijeni da bi masovno izašli na ulice i napravili dar-mar kao u Grčkoj, Francuskoj i drugim zemljama. Kod nas se prosvijeduje putem Facebook-a,ili očekuje da će nam nešto pasti sa nebesa i učiniti nam život lagodnijim i lijepšim. Zato dragi Predsjedniče dok god imamo radnike koji imaju svijest amebe ti se ne moraš bojati.

  • 25sat 25.02.2010.

    Već zamišljam vijesti kod nas sa prizorima k\'o iz Grčke !

Komentiraj...
Vidi sve komentare