To je to što me zanima!

Josipović: Susret s Nikolićem tek kada promijeni svoj stav

Susret dvojice predsjednika moguć je kad predsjednik Nikolić jasno pokaže da je promijenio svoj odnos prema susjednim državama, priopćio je Ured predsjednika
Vidi originalni članak

Nakon što je srbijanski predsjednik Tomislav Nikolić u intervjuu za srpski list Danas otkrio da se u Londonu sreo s hrvatskim predsjednikom Ivom Josipovićem, i za koji je rekao da će doći u Hrvatsku čim ga se pozove, oglasili su se iz Ureda predsjednika. 

- Do sastanka dvojice predsjednika može doći kada Nikolić jasno pokaže da je promijenio svoj odnos prema susjednim državama. S obzirom na politiku koju je predsjednik Nikolić zagovarao devedesetih i njegove nedavne izjave o Vukovaru i Srebrenici, susret dvojice predsjednika moguć je kad predsjednik Nikolić jasno pokaže da je promijenio svoj odnos prema susjednim državama - stoji u priopćenju. 

No, kako stoji u priopćenju, Josipović  'u svakom slučaju pozdravlja želju predsjednika Nikolića da se i bilateralnim susretima nastavi politika pomirbe i dobrosusjedskih odnosa'. 

- Predsjednik Josipović od početka svog mandata zagovara dobrosusjedske odnose sa Srbijom, uključivši i potrebu rješavanja brojnih otvorenih pitanja između dvije države. Tu politiku predsjednik Josipović vodi danas, a vodit će je i ubuduće - navodi se u priopćenju Ureda Predsjednika.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Capafiori 04.08.2012.

    Tako razgovara Predsjednik od kojega ja nešto očekujem!

  • lolita 29 04.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • marnik954 04.08.2012.

    Može Nikolić razmišljati koliko hoće, njemu je se mijenjati na bolje ili će biti izoliran od svijeta i svojih susjeda, prema tome!...((

Komentiraj...
Vidi sve komentare