To je to što me zanima!

Josipović: Svi moramo imati zajednički cilj - izlazak iz krize

Svi trebamo imati samopouzdanje, snagu i vjeru da možemo, hoćemo i da smo spremni učiniti napor, pa i odricanje, da se postigne taj cilj, kaže predsjednik
Vidi originalni članak

Čini mi se da je danas trenutak kada zajednički, bez obzira na razlike u politici i svjetonazoru, moramo imati jedan cilj pred očima, a to je gospodarski prosperitet i izlazak iz krize, stvaranje uvjeta za nova radna mjesta i prosperitet nas i naše djece. Hrvatska to može i mi ovdje to možemo, poručio je sinoć s Visa predsjednik Ivo Josipović okupljenim stanovnicima grada i otoka Visa, s kojima je proslavio 20. obljetnicu odlaska JNA s toga hrvatskog otoka, javlja HRT

Josipović je rekao kako država i državne institucije moraju učiniti sve - i za Hrvatsku i za otoke, koji se premalo tretiraju u gospodarskoj politici, ali i da svi - od države i najviših državnih tijela pa do svakoga pojedinca trebamo imati samopouzdanje, snagu i vjeru da možemo, hoćemo i da smo spremni učiniti napor, pa kada treba i odricanje, da se postigne onaj najvažniji cilj - izlazak iz krize. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • ludom 30.05.2012.

    Gospodine predsjedniče, mislim da bi se nad vašim govorima posramio i sam pokojni Josip Broz. Učenik je nadvisio učitelja. Kada govorite o "zajedničkim" odricanjima, morate znati da nismo mi obični građani imali šifre od državnih sefova sa novcem, nego vi gore. ne samo da ste lošim odlukama zadnjih dvadesetak godina upropastili sve što se je moglo upropastiti (osim svojih bankovnih računa) nego ste i još uvijek nemilosrdno trošite novac koji posuđujete i prodavajući sve one vrijednosti koje je ovaj narod godinama sticao, grabite za svoje potrebe i potrebe svojih najbližih koji žive kao da smo zemlja blagostanja. Zbog čega bih sada ja osobno morao stezati svoj remen vraćajući novac koji niti sam vidio niti trošio. Znajte, da je svaki potez sabora i ostalih institucija greška koju uvijek plaćamo mi koji radimo ili smo radili a da smo za eventualne greške odgovarali. Kome to vi odgovarate za učinjeno?

  • IvanaGalić Ex Domazet 27.05.2012.

    Eto, dragi moji…..mi mali narod našim radom plačamo dvostruko državne službenike i nemojmo slučajno zaboraviti našu vojsku, koja nas čuva i na spavanju. Iako nekad ni kuće nismo zaključavali…sad smo počeli, za nedo Bog! Nemojmo zaboraviti i naše divne zdrastvene radnike…ljubi ih majka, koji se brinu o nama kao o nedonošćadi! Kao da smo njihova vlastita dijeca! Jer neće biti više ćekanja na preglede, sad smo kao u neko maršu u tri reda stavljeni pa kako koji! Samo dragi naš ministar nije napomenuo tko će stavljati nas malene na liste! Valjda oni isti koji su i dosad! Pa šta se promjenilo?? Nemojmo ni zaboraviti naše divne ministre i njihove stručne zamjenike, koji tjedno imaju 10 sati dnevno, a primanja o kojima mi maleni možemo samo sanjati! Da mi je takav posao…hm…nisam stručna da se kandidiram za dobrobit svog naroda! Divno je kad saborski zastupnici, ministri i njihovi zamjenici rade za nas tooooolikoooo puno! Blago nama! Osobno ću ići prosvjedovati na trg Bana Jelaćića ako im se smanje plaće!

  • vidum 27.05.2012.

    Zar nije zajednički cilj proći u koloni rivom i ulicama Splita?

Komentiraj...
Vidi sve komentare