To je to što me zanima!

Josipović u Škabrnji: Drago mi je da su ovdje i branitelji

Predsjednik je posjetio Škabrnju u povodu 23. godišnjice tragedije toga mjesta, koje je 18. studenoga '91. srpski agresor okupirao i ubio 43 mještana i 15 branitelja
Vidi originalni članak

Predsjednik Republike Ivo Josipović posjetio je Škabrnju u povodu 23. godišnjice tragedije toga mjesta, kad ga je 18. studenoga 1991. srpski agresor okupirao i mučki ubio 43 mještana i 15 branitelja.

Predsjednik je položio vijenac na spomen-obilježju masovne grobnice pobijenih Škabrnjana u središtu mjesta te na mjesnome groblju sv. Luke. Položio je vijenac i kod spomen-križa i spomen-obilježja s imenima 98 osoba iz Škabrnje i okolnih mjesta poginulih u Domovinskom ratu, javlja HRT.

Josipović je istaknuo kako mu je drago što su s njim bili i predstavnici branitelja te što su se zajedno poklonili žrtvama s jednom mišlju da se više nikad slično nešto ne ponovi. U Škabrnji je među onima koji su dočekali predsjednika Josipovića bio i umirovljeni general Hrvatske vojske Rahim Ademi.


Idi na 24sata

Komentari 37

  • lukša 22.11.2014.

    Koji krele! U moj pakšu se nećeš uvući.

  • SAINT 22.11.2014.

    Licemjerstvo do boli , niti ga zanima Škabrnja niti branitelji , ali evo ubrzo prilike da se riješimo ovog lika za sva vrimena , 28.12. izbori i njegov kraj.

  • TomislavKatalinić 22.11.2014.

    Moš si mislit koliko je Josipoviću drago vidjeti branitelje! Jadan ne može spavati ako ne vidi barem jednoga branitelja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare