To je to što me zanima!

Josipu (10) sahranili samo sto metara od bakine kuće

Shrvana baka Anđa, koja je skrivila smrt unuke, nije smogla snage i ostala je kod kuće. Sestra Anđela još je u bolnici i u životnoj je opasnosti
Vidi originalni članak

Draga Josipa, hvala ti što si uvijek bila vesela i vedra. Žao nam je što anđeo kao ti odlazi, pozdravio se tužnim glasom 10-godišnji Mislav, školski kolega Josipe Katić iz Neuma. Lijes se počeo spuštati u zemlju, a majka Anđelka i sestre Helena, Katarina i Nikolina bolno su jecale. Na mjesnom groblju u Dužima kraj Neuma, samo 100-tinjak metara od kuće u kojoj ju je baka nehotice otrovala pesticidom, tisuće mještana oprostilo se u četvrtak poslijepodne od tragično preminule djevojčice. Shrvana baka Anđa bila je kod kuće. Pod jakim je sedativima, jer si je već nekoliko puta htjela oduzeti život. Josipina mlađa sestra Anđela u bolnici se oporavlja od trovanja i životno je ugrožena. Još ne zna da njene seke Josipe nema.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • messi19 16.08.2008.

    novinari nemojte pisati uopće članak o sprovodu kada niste ispitali pojedinosti sprovoda. Najveća greška vam je ta što ste napisali da baka nije došla na sporovod a prva je od svih tamo bila. Umjesto da sjedite na ogradi i izgleda da vas ništa nije briga bolje da ste otišli izraziti sućut. a ti mala JOPE koja si sada na nebu moli za nas i čuvaj nas TVOJI VOLJENI

  • allissya 15.08.2008.

    ajme ne mogu ovo ni čitati, odmah mi suze idu... ne mogu zamisliti tugu i bol obitelji. Draga Josipa sad si kod Boga, sad si prekrasni plavi Anđeo. Počivaj u miru princezo! Laka ti zemlja bila. Ovo je grozna tragedija.

  • K i t t y 15.08.2008.

    Sad si Anđeo na Nebu, Josipa! Vjerujem da si na nekom puno boljem mjestu i da te Bog nije uzalud pozvao k sebi! Neka ti se Duša nauživa Raja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare