To je to što me zanima!

Jovanka danima nije pila niti se mogla oprati, danas joj je bolje

Bila je potpuno dehidrirana. Ima rane na grudnom košu i bokovima te lošu krvnu sliku. Organizam joj je jučer bio u septičnom stanju, danas bolje reagira na terapiju
Vidi originalni članak

Jovanka Broz (88) još uvijek je u vrlo lošem stanju na jedinici intenzivne njege u beogradskoj bolnici. U subotu joj je stanje bilo nešto bolje nakon intervencije liječnika. Ukoliko se promijeni njeno stanje, bolnica će obavijestiti javnost tijekom dana ili sutra ako ne bude promjena. 

Bila je potpuno dehidrirana kad su je primili. Ima rane na grudnom košu i bokovima te ima lošu krvnu sliku. Organizam joj je jučer bio u septičnom stanju. 

Jovanka je primljena sa niskim tlakom u stanju potpune dehidriranosti te pomućene svijesti. Na tijelu ima rane od dekubitusa koji nastaje zbog dugotrajnog ležanja. Danima nije jela i nije se prala, rekao je dr. Miljko Ristić za Kurir.

Srbijanski mediji javljaju kako su liječnici potvrdili da boluje od raka, ali još nisu utvrdili je li se rak prvo pojavio na grudima ili je metastazirao.

U teškom stanju pronašla ju je sestra Nada Aleksić. 

Prije operacije ju je posjetio premijer Srbije Ivica Dačić, koji nije davao izjave. Osim Dačića, posjetio ju je i Rasim Ljajić, ministar trgovine i potpredsjednik vlade.

Sve dosad bila je zdrava kao dren. Vitalna Ličanka, Titova supruga, dogurala je do 89. godine bez većih zdravstvenih problema, a onda neočekivano i naglo završila u bolnici. 

Pročitajte više o Jovanki Broz

Idi na 24sata

Komentari 129

  • ćazim_1 25.08.2013.

    Nadam se a će da je smeste, u Kući cveća, da sniva uz svog dragog.

  • pidanko29 25.08.2013.

    koji smo mi narod drek do dreka , zivjeli smo ko carevi dok su nas ona i tito vodili a gde smo sad kad sami sebe vodimo , drugi narodi imaju kraljeve i vladare pa ne seru po njima a gori su bili od Tita i Jovanke , po tome se vidi da smo gnjide od naroda i niko nas neceni u svijetu !!!!!!

  • Milosevich 24.08.2013.

    Zivio drug Tito!!! Jovanka brz oporavak !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare