To je to što me zanima!

Jovanović: Zakon je tu da se spriječi svaki sukob interesa

Na turniru u balotama na splitskoj rivi bio je i Hajdukov čelnik Hrvoje Maleš, no nije htio komentirati 55 milijuna kredita koje klub traži da bi pokrili dosadašnje dugove
Vidi originalni članak

Novi Zakon o sportu nema ničije lice. On je pisan da bi se spriječio sukob interesa i da bi se iz sporta uklonili svi oni koji koriste sport da bi u njemu profitirali – rekao je u Splitu Željko Jovanović, ministar znanosti, obrazovanja i sporta na pitanje o novom Zakonu o sportu koji bi trebao definirati položaj sportskih menadžera. 

Prema prijedlogu novog Zakona funkcije u klubovima i savezima neće moći obnašati nitko tko ima sklopljene ugovore sa sportašima u posljednje tri godine. Ugovore s igračima neće smjeti imati ni njihova bliska rodbina. 

Na turniru u balotama na splitskoj rivi trebao se pojaviti i budući izbornik Igor Štimac na kojega se taj Zakon itekako odnosi obzirom da njegov brat Damir ima menadžerski odnos s Mariom Tičinovićem. Štimac je imao obaveze u Zagrebu. 

Hrvoje Maleš, predsjednik Hajduka nije želio komentirati 55 milijuna kuna koje traže da bi pokrili dosadašnje dugove kluba. Naime, uskoro će se na sjednici Gradskog vijeća održati tematska sjednica o kreditu kojemu bi Grad kao većinski vlasnik trebao biti jamac.

- Ne bih o tome govorio prije Gradskog vijeća. Ovo nije mjesto za to. Tu smo došli podržati jedan drugi projekt, paraolimpijce – rekao je Maleš tvrdeći kako odlično igra na balote te da uvijek pobjedi. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • ludom 21.05.2012.

    Kako se pozivati na zakon koji se mijenja kako paše trenutnoj vlasti. Pri tome mislim na bilo koju vlast koja se izabere.

  • Iveq 20.05.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • kozaribok 20.05.2012.

    Ajme majko kako smo u teoriji jaki,a prakse niotkuda

Komentiraj...
Vidi sve komentare