To je to što me zanima!

Jović: Za Vukovar se ne treba nikome ispričavati

Borislav Jović, bivši predsjednik Predsjedništva SFRJ, rekao je u emisiji srbijanske televizije da je JNA bila jedina legalna oružana sila
Vidi originalni članak

Josip Manolić, koji se u emisiju srpske televizije “Tko je ubio Jugoslaviju” uključivao iz Rijeke, pozvao je bivšeg člana Predsjedništva SFRJ da se ispriča zbog zločina koje je JNA počinila u Vukovaru. Jovć je ispriku odbio. Štoviše, rekao je kako je u Vukovaru bila napadnuta JNA te da su dolaskom HDZ-a na vlast bila ugrožena prava srpskog naroda u Hrvatskoj. Dodao je kako je iz Hrvatske protjerano 500.000 Srba i da nikakvoj isprici nema mjesta. Jović, koji je dugo godina bio najbliži suradnik Slobodana Miloševića, ostao je isti kakvim ga pamte nešto stariji čitatelji. Ohol i zadrt. Kada je njegova knjiga prevedena kao dokazni materijal za Haag, Jović je pitao koliki će honorar dobiti.
U istoj emisiji šef KOS-a Aca Vasiljević rekao je da za Ovčaru  nije čuo sve do 1993. godine.
- Jović je dokaz da u Srbiji nema katarze niti suočenja s prošlošću - tvrdi Mesićev ured.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • brusnica 21.11.2007.

    gnjido gnjusna

  • DJEVICA 21.11.2007.

    A što drugo i očekivati od nekulturnog, neodgojenog gada.

  • diki 21.11.2007.

    Ma svakoko da se netreba ispričati-on ne, njegova isprika i nema težine, trebala bi mu se mama ispričati hrvatskom narodu i ostalima koje je ugnjetavao, što je rodila degenerika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare