To je to što me zanima!

'Jug zvuči misteriozno, ali ne može Petrov stalno trčkarati'

Ivan Lovrinović iz Mosta je rekao u petak da je po njegovom mišljenju problem u vodstvima SDP-a i HDZ-a koji inače, naglašava, "imaju izvrsne stručnjake"
Vidi originalni članak

Zvuči misteriozno zašto jug Hrvatske, ali Božo Petrov je iz Metkovića, ne može svaki dan trčkarati za Zagreb, rekao je u petak ujutro Ivan Lovrinović iz Mosta u Poligrafu HRT-a i tako pojasnio zašto će se Most i HDZ danas popodne sastati "negdje u Dalmaciji"

Lovrinović je podsjetio da su sve strane i dosad razgovarale odvojeno, te istaknuo da ako to bude potrebno i SDP-u, da će Most razgovarati i s njima posebno, prije sastanka u ponedjeljak. Također je dodao da sastanci nisu tajni

Lovrinović je rekao i da je po njegovom mišljenu problem u vodstvima SDP-a i HDZ-a koji inače "imaju izvrsne stručnjake". 

Rekao je i da se Most ne boji novih izbora jer "građani shvaćaju kako se ponašaju dvije velike stranke". 

Podsjetimo, Most je u četvrtak SDP i HDZ pozvao na zajednički sastanak u ponedjeljak točno u podne u zagrebačku središnjicu Mosta. Naglasili su da neće nastaviti pregovore s onom stranom koja ne bude došla. SDP je već najavio svoj dolazak na sastanak no HDZ se još o tome nije izjasnio.  

Idi na 24sata

Komentari 75

  • junko 05.12.2015.

    Svima je jasno da SDP i HDZ ne mogu zajedno,a gospoda iz MOST-a su na sjednici Sabora ujediniti i jedne i druge da su podržali svog člana pa makar ga nisu predložili. Vidjelo se da nisu spremni za vlast,ali molim Vas kakav nam je to zakon kad 15 ljudi kreira politiku države. Pod hitno izmjeniti zakon,provesti nove izbore i izbaciti dijasporu iz glasanja jer oni niti žive ovdje niti će živjeti,a zbog njih uvijek neka sranja,produžena su ruka HDZ-a.

  • trijezni zagorec 04.12.2015.

    sto juzniji to tuznije

  • bajica1009 04.12.2015.

    Sve je to veliko sranje ali neka to su zamljaci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare