To je to što me zanima!

Junački se borila: Žena (56) je ubila leoparda srpom i lopatom

Žena je išla na polje. Napao ju je leopard koji se skrivao u grmlju. Suprotstavila mu se oruđem koje je imala kod sebe. Teško je ozlijeđena te se liječi u bolnici
Vidi originalni članak

Kamla Negi (56) iz Indije se u nedjelju hrvala s leopardom koji ju je napao te ga je ubila srpom i lopatom. U borbi je zadobila prijelome ruku te ogrebotine i ugrize.

Žena je ujutro išla na polje. Napao ju je leopard koji se skrivao u grmlju. Suprotstavila mu se oruđem koje je imala sa sobom. Borila se sa životinjom oko pola sata.

Iako je bila teško ozlijeđena, uspjela je doći do svojeg sela, a susjedi su je odveli liječniku te je prebačena u bolnicu. Ministar za šume Dinesh Agarwal rekao je da će ženi dati nagradu .


Idi na 24sata

Komentari 133

  • Brčak 26.08.2014.

    ........cica maca naletila na lavicu.

  • građanin x 26.08.2014.

    uistinu ne mogu vjerovati da ima komentara poput jasmininog tomijevog ili slićnih ! joj jadna maca , glupa žena ubila macu ili onih jadni leopard je na rubu istrebljenja bolje bi bilo da je garfild nju pojeo ! e pa dragi moji prvo ti jasmina uistinu bi volio vidjet naćin na koji se to teraju zvijeri gladne od sebe ti bi vjerovatno kao onaj što je napisao maskarom i smartphoneom otjerala , a ovaj što kaže ćemu joj život kada j na rubu egzistencije , po takvim izjavama vidim da se vruć vode nisi napio , po tome vi 99% hrvata leopardi trebali izjesti jer su na rubu egzistencije , u ovoj prići je jadna žena stvarno heroina bez premca ! odite na youtube i pogledajte napad leoparda i zamislite se pred tom zvijeri ili zamislite nekog bližnjega koga volite još bolje pa nećete gluposti pisati !

  • ferplej_1 26.08.2014.

    kada bi birao koga bi imao u kući onda bi to naravno bio leopard. Ne sviđaju mi se ti Indijci, kažu zli ljudi, a uvjerili smo se kada smo čuli da imaju grupna silovanja u javnom autobusu usred dana u centru grada

Komentiraj...
Vidi sve komentare