To je to što me zanima!

Jurak optužila Karamarka? On tvrdi da nije potpisao ugovore

Nevenka Jurak je u iskazu navodno rekla kako je s Karamarkom potpisala ugovor, javlja Dnevnik.hr. U MUP-u su pak rekli kako je zadnji ugovor potpisao Rončević
Vidi originalni članak

Nevenka Jurak u svojem iskazu istražiteljima navodno tereti i ministra unutarnjih poslova Tomislava Karamarka, prvi je objavio Dnevnik.hr.  

Istražiteljima je rekla kako je Fimi media najprije sklopila posao oko izrade spotova i emitiranja na televiziji i radiju s ondašnjim ministrom Ivicom Kirinom. Nakon što ga je naslijedio Berislav Rončević, Fimi media je opet potpisala ugovor s MUP-om. Kasnije su potpisali još jedan ugovor s Ministarstvom kojeg je onda potpisao ministar Karamarko, tvrdi Jurak. U MUP-u pak kažu kako Karamarko s Fimi medijom nikada nije potpisivao nikakav ugovor te kako je zadnji ugovor Fimi medije i MUP-a potpisao Berislav Rončević u kolovozu 2008. 

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • konjina 07.02.2011.

    kara te marko

  • doki2 07.02.2011.

    Ta Nevenka Jurak, laže to je očito.Sada čekam da se očituje vrli zastupnik Hebrang i pojasni nama koji pojma nemamo, jer smo ovce. Očekujem od njega da kaže " stavljam drugu ruku u vatru"jer prvu je stavio za Rončevića . Na kraju neće imati što staviti, za svoje poštene kolege.Ja samo "vjerujem" Hebrangu !!!!!!!!

  • user_49573 07.02.2011.

    Hajde Karamarko uhiti sam sebe?

Komentiraj...
Vidi sve komentare