To je to što me zanima!

Jurčić i Kregar žele izaći na izbore, osnovat će stranku?

Ljubo Jurčić je prema pisanju Jutarnjeg lista jedan od glavnih autora ekonomskog programa te stranke, a navodno se on sprema i formalno napustiti SDP
Vidi originalni članak

Bivši SDP-ov premijerski kandidat Ljubo Jurčić i profesor na Pravnom fakultetu Josip Kregar namjeravaju osnovati novu političku stranku. Jurčić je prema pisanju Jutarnjeg lista jedan od glavnih autora ekonomskog programa te stranke, a navodno se on sprema i formalno napustiti SDP. Ljubo Jurčić tek je kratko rekao da ne može ni potvrditi ni opovrgnuti priče o novoj stranci. 

- Razmišlja se o tome, a ima i nekih aktivnosti, no više od toga ne mogu reći - kazao je Kregar. 

Još nije jasno hoće li to biti stranka ili nestranačka lista. Navodno su kao glavni cilj definirali državu blagostanja. a zagovarat će i ekonomski socijalni model blizak onom skandinavskom. 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • mirjana2902 18.03.2011.

    jurčić kregar rohatinski ruža tomašić i svi koji su protiv kriminala mogli bi nešto napravit ovi drugi su niš koristi idemo sa trečom strankom probati nešto novo izvuči hrvatsku iz krize!

  • Job 16.03.2011.

    Daj bože da HDZ nije kupio i Jurčića da pomrsi račune SDP-u ! Moglo bi se dogoditi da poslije ovih izbora zavlada koalicija HDZ_SDP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vlast je slast!!!!!!!!!! Niču nove strankice ko gljive!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • MikaLamešić 16.03.2011.

    Oba gospodina cijenim kao vrsne stručnjake i kao ljude.Neznam kuda nas vodi ovo osnivanje prekobrojnih stranaka?Dali zbog želje za samoisticanjem ili nemaju mogućnosti timskog rada u kom ostali iz tima ne mogu prepoznati prave vrijednosti?Puno je takvih ljudi,kako ih ujediniti i tko bi to u ovom trenutku mogao napraviti?Ne nalazim odgovor ali riješenje naše krize vidim i u tome.

Komentiraj...
Vidi sve komentare