To je to što me zanima!

'Osim pogrešne politike, nema razloga da je Hrvatska u krizi'

Ljubo Jurčić predsjednik je nove političke stranke, Novi val - stranka razvoja. Na osnivačkoj skupštini u subotu rekao je kako je Novi val stranka 'čistog centra'
Vidi originalni članak

Bivši ministar gospodarstva i SDP-ov kandidat za premijera Ljubo Jurčić predsjednik je nove političke stranke, Novi val - stranka razvoja. Njoj se pridružio i nezavisni saborski zastupnik Jakša Baloević, čime je stranka postala parlamentarnom. 

Jurčić je za svoju stranku kazao da je stranka “čistog centra”, malo više lijevo kad je u pitanju gospodarska politika, a malo više desno kad je riječ o zaštiti nacionalnog identiteta.

- Hrvatska je u puno boljoj situaciji nego što se to nastoji prikazati i nema ni jednog razloga da bude u krizi, osim pogrešne politike - kazao je Jurčić u subotu na osnivačkoj skupštini u Novinarskom domu.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • daljinac 06.04.2014.

    pametan je čovjek i imam osjećaj da želi dobro ovoj napaćenoj zemlji !

  • Lina39 06.04.2014.

    I do sada smo samo slušali razno razne teorije ali su oni dok smo mi slušali krali i evo gdje smo !Znam osobu koja je bila u SDP a onda prešla u HDZ kada su ovi pobijedili i bome se okoristio.Čak je i u crkvu počeo ići -smješno i žalosno.Ne vjerujem nikome koji izađe iz stranke i osnuje drugu da je imalo drugačiji osim što malo više govori a sve je u biti ostalo isto !Mogao je raditi bolje i dok je bio u stranci a ne se sada prsiti i praviti se pametan!!

  • yocko 06.04.2014.

    Opa,znači stiže,novi val na HR.

Komentiraj...
Vidi sve komentare