To je to što me zanima!

Jurčić: Ne znam ništa o svojoj smjeni u Podravci

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ljubo Jurčić kaže da je s premijerkom razgovarao o pripremio Skupštine, no da to ne najavljuje njegovu smjenu jer ona ne ovisi o radu Skupštine
Vidi originalni članak

Predsjednik Nadzornog odbora Podravke Ljubo Jurčić nema saznanja da bi ga na tom mjestu trebao zamijeniti Nadan Vidošević. S premijerkom je razgovarao o pripremi Skupštine tvrtke koja se treba sastati u četvrtak.
- Prema statutu Podravke država direktno imenuje svoje predstavnike u Nadzorni odbor tako da za moje imenovanje i razriješenje nije potrebna Skupština. To se može učiniti u svakoj minuti svakog dana i skupština o tome ne odlučuje - rekao je Jurčić. Kaže da nije primjetio da ga netko smjenjuje niti je do dioničara došla takva informacija.
- Bio sam na rapolaganju za kriznu situaciju da se Podravka stabilizira. To se u najvećoj mjeri i napravilo tako da se taj moj posao s te strane privodi kraju. Nije bilo nikavog razgovora o smjenjivanju, nego sam više imao osjećaj da ćemo još neko vrijeme nastaviti surađivati - kazao je Jurčić.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • hrvatović 24.03.2010.

    jurčiću, tek kada se iz vlasništva podravkinih dionica razbaštine kojekakvi marinci, šestaci, polančeci i ostala bagra - moći ćeš reći da se tvoj posao privodi kraju! a ovo do sada je, zajedno sa prenemaganjem uskoka, samo predstava za javnost i smirivanje gladnog i bijesnog naroda, ništa više

Komentiraj...
Vidi sve komentare