To je to što me zanima!

Jureći Milan Bandić: U samo sat vremena na šest gradilišta

KAO DA MU JE 20: Već treći dan zaredom gradonačelnik Zagreba Milan Bandić zvrnda gradom. Ne posustaje ni po vrućini, a i mlađi ga jedva prate...
Vidi originalni članak

Obnovljeni prostor Centra za autizam, novu fasadu Kulturnog centra Dubrava, stube kraj Osnovne škole Čučerje, magistralni vodovod i još dvije obnovljene ulice u Gornjoj Dubravi u samo sat vremena pregledao je u petak zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Prije dva dana suradnike i novinare u obilazak gradilišta poveo je biciklima. Ovog puta jurio je u autu. Iako je svakih deset minuta bio na drugom mjestu, sve je stigao pregledati i s domaćinima kratko porazgovarati.

- Javite mi se sljedeći tjedan dogovorit ćemo daljnju obnovu - obećao je Bandić voditeljima Centra za autizam. Ovom obnovom su male spavaće sobe pretvorene u veliki boravak u kojem će biti smješteno 10 odraslih s autizmom. Na kraju obilaska pogledao je nekada derutnu zgradu Kulturnog centra Dubrava.

- Nadamo se da ćemo uskoro riješiti probleme s vlasnicima drugog dijela zgrade, koji je i dalje zapušten, i da će i on zablistati - pohvalio se Mirko Varat, predsjednik gradske četvrti Gornja Dubrava.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • PMF 087 20.08.2011.

    Samo par min. na svakom koliko da potvrdi proviziju za dobivene novce za gradnju.. Smrad!

  • pri gori 20.08.2011.

    pa mora čovijek pomoći svojima SDP-ovcima srediti ulice dok se još ima i može,a i Milankina mala će najesen tu u školu pa se renovira punom parom ono što nije 5-6 generacija najmanje unazad ,pa vodovod u Sv.Barbari tamo su samo par kuča na početku koje imaju sve ostalo su vikendače drugova,sretno renoviranje legla i raja kriminala

  • mojca5 20.08.2011.

    bravo . tako treba, a ne samo položiti kamen temeljac i onda do i za 4 godine

Komentiraj...
Vidi sve komentare