To je to što me zanima!

Jurica uzeo stotine tisuća dolara državnog novca?

Neven Jurica je državni novac navodno koristio za osobne potrebe, a u službenim dokumentima prikazivao kao troškove ručkova i domjenaka
Vidi originalni članak

Neven Jurica, stalni predstavnik Hrvatske pri UN-u iz diplomacije odlazi zbog narušenog zdravlja. No, navodno je razlog njegovog odlaska i kaznena prijava koju su protiv njega podnijele nadležne službe MVPEI-ja, piše Jutarnji list. Oni su otkrili kako su određena sredstva, a radi se o više stotina tisuća dolara, trošena nenamjenski. Jurica je državni novac, dok je radio u Veleposlanstvu u SAD-u i u UN-u, navodno koristio za osobne potrebe, a prikazivao ih kao troškove ručkova, domjenaka i poklona.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • miroljubiv 20.06.2009.

    Taj \"veleposlanik\" je to isto napravio u Norveškoj,Australiji i sada u misiji UN-a.ako je tako što ne puste sve mafijaše pa da svi vide kako smo pokvaren i kvarljiv narod.ajmo se priključit onoj ženi koja je tužila Sanadera da joj je slabo čim ga vidi.i takav bi još i predsjednikovao,ne znam da li da se plačem na to ili da se počnem smijati.

  • nenek666 20.06.2009.

    Kakav šef stranke takav i igrač.

  • user_34983 20.06.2009.

    koji komentari zbog kaznene prijave! glupani, svi do reda. vrhunsko dostignuće civilizacije je da nitko nije kriv dok mu se to ne dokaže. a ovdje nakon jednog novinarskog uradka koji u sebi ima ono ''navodno'', čovjeka bi na giljotinu. bljak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare