To je to što me zanima!

Juričan: "Bandiću, svome pajdi 31 štand si naplatio 2.276 kn"

Naplatio si četiri kune po m2 svom pajdi Liparu, dok si primjerice meni za štand na Trgu prilikom predizborne kampanje naplatio 100 kuna, napisao je među ostalim Dario Juričan
Vidi originalni članak

Dario Juričan, koji u stopu prati sve poteze Milana Bandića opet se oglasio na svom profilu na Facebooku.

"Milane, bilo mi je jasno koliki si ti genije kad si svome pajdi Josipu Liparu za vrijeme karnevala dao ključeve Grada, ali nisam tada znao koji si potez odigrao da taj tvoj pajdo još i ekstra zaradi na biznisu vezanom uz karneval!

Za 26 štandova i pozornicu na Trgu bana Jelačića te pet štandova i šator u Sesvetama naplatio si svom stranačkom pajdi Liparu i njegovom KUD-u Prepuštovec ukupno 2.276,00 kn (slovima: dvije tisuće dvjesto sedamdeset i šest kuna).

Naplatio si četiri kune po m2 svom pajdi Liparu, dok si primjerice meni za štand na Trgu prilikom predizborne kampanje naplatio 100 kuna (do 2 m2 naplaćuju se po cijeni od 100kn, inače je cijena 1m2 100kn) što znači da si pajdi naplatio najmanje 12,5 puta manje, Milane. Sad mi je žao što i ja nisam tvoj pajdo, isplati se!

Cijena za pajdu Lipara je ona za karneval, ili kako to stoji u dokumentu kojeg si potpisao: 'manifestaciju od posebnog interesa'.

Cijeli status pročitajte u nastavku

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 48

  • darko darko 05.03.2020.

    Indexov plačenik.

  • petak130 05.03.2020.

    Sa kakvom ga lakočom gazi!!!!

  • mučki_provokator 05.03.2020.

    Jurki, dobar si, al ne bih te htio imat na grbi, na sekundu sam se sažalio nad Bandićem...al samo na sekundu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare