To je to što me zanima!

Juričan kreće skupljati potpise na mjestu Bandićevog uhićenja

DIP objavljuje listu za sakupljanje potpisa u ponoć sa četvrtka na petak, a minutu nakon toga krećem sa sakupljanjem potpisa. Suvremeni smo, imati ćemo printer sa sobom, kaže Juričan
Vidi originalni članak

Dario Juričan, predsjednički kandidat, je objavio na Facebooku kako sa sakupljanjem potpisa kreće u petak kod vrtova na Savici.

- URBI ET ORBI:
SA SAKUPLJANJEM POTPISA KREĆEM U PETAK U 00:01AM KOD VRTOVA NA SAVICI GDJE JE UHIĆEN MILAN BANDIĆ 2014. DIP objavljuje listu za sakupljanje potpisa u ponoć sa četvrtka na petak, a minutu nakon toga krećem sa sakupljanjem potpisa.
Suvremeni smo, imati ćemo printer sa sobom. U 1.00am sam na Trgu bana Jelačića. Lokacija uhićenja Milana Bandića odabrana je kao simboličko mjesto u kojem se susreće suvremena dilema hrvatske građanske jedinke:
Milan Bandić tereti se za teška kaznena djela i na sudu niječe optužbe, dok ga Dario Juričan u svojoj predsjedničkoj kampanji poziva da pređe na svijetlu stranu korupcije. Vrtovi na Savici predstavljaju simboličko mjesto unutarnje borbe Milana Bandića sa samim sobom.
Link do lokacije:
http://bit.ly/pocetak_kampanje - objavio je  Juričan.

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Tomislav 57 26.11.2019.

    Bravo Milane!! Podrska iz Austrije!!

  • ravno1 20.11.2019.

    Ne bismo smjeli dozvoliti da se u Hrvatskoj svaka šuša može kandidirati za predsjednika

  • Usora1 20.11.2019.

    ZAMOLBA: ja znam da je vas purgere tesko pokrenit, al' dajte pomozite ovom liku da sakupi dovoljno autograma, lik je zakon (odmah iza zuje)....

Komentiraj...
Vidi sve komentare