Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
8 komentara

Juričan kreće skupljati potpise na mjestu Bandićevog uhićenja

DIP objavljuje listu za sakupljanje potpisa u ponoć sa četvrtka na petak, a minutu nakon toga krećem sa sakupljanjem potpisa. Suvremeni smo, imati ćemo printer sa sobom, kaže Juričan

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
8 komentara

Dario Juričan, predsjednički kandidat, je objavio na Facebooku kako sa sakupljanjem potpisa kreće u petak kod vrtova na Savici.

- URBI ET ORBI:
SA SAKUPLJANJEM POTPISA KREĆEM U PETAK U 00:01AM KOD VRTOVA NA SAVICI GDJE JE UHIĆEN MILAN BANDIĆ 2014. DIP objavljuje listu za sakupljanje potpisa u ponoć sa četvrtka na petak, a minutu nakon toga krećem sa sakupljanjem potpisa.
Suvremeni smo, imati ćemo printer sa sobom. U 1.00am sam na Trgu bana Jelačića. Lokacija uhićenja Milana Bandića odabrana je kao simboličko mjesto u kojem se susreće suvremena dilema hrvatske građanske jedinke:
Milan Bandić tereti se za teška kaznena djela i na sudu niječe optužbe, dok ga Dario Juričan u svojoj predsjedničkoj kampanji poziva da pređe na svijetlu stranu korupcije. Vrtovi na Savici predstavljaju simboličko mjesto unutarnje borbe Milana Bandića sa samim sobom.
Link do lokacije:
http://bit.ly/pocetak_kampanje - objavio je  Juričan.

 

Tema: Predsjednički izbori

Možda vas zanima i ovo:
Message