To je to što me zanima!

Juričan traži savjet od Beroša za tajno snimanje razgovora

Redatelj i politički aktivist Dario Juričan uputio je pismo ministru zdravstva u kojem traži savjet "kako da tajno snimi suđenje zbog postavljanja šatora ispred Zagrebačkog holdinga", za što je uvjeren da je montirani proces
Vidi originalni članak

Viliju Berošu se obratio s obzirom na, kako kaže, njegovo iskustvo s tajnim snimanjem, vezano uz nedavni slučaj kada je u javnost izašla snimka njegova razgovora s Dijanom Zadravec.

"Dragi moj Vili Beroš, evo baš čitam i slušam kako 'nisi znao da se tvoj razgovor snima', iako je tvoja tajnica prije toga rekla 'Ugasi zvuk molim te' i onda u mikrofon izgovorila tonsku probu 'Jedan'", kaže Juričan.

Juričanu je suđenje na Prekršajnom sudu u Zagrebu zakazano za 8. rujna  zbog postavljanja šatora ispred Holdinga u siječnju ove godine.

DARIO JURIČAN: 'Rezaču etiketa, Grad krepava, a ti Škori daješ u najam prostor za 12 puta manju cijenu...'

"Kakav bi to drukčije bio nego montiran kad se zna da je postavljanje šatora stari hrvatski običaj pa ću za svjedoke pozvati hrvatsku elitu - Josipa Klemma, Đuru Glogoškog, Kolindu Grabar Kitarović, Mirka Ljubičića Švepsa, Antu Deura, Milijana Brkića i našeg gradonačelnika, Rezača etiketa", navodi Juričan u pismu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Bad card 27.08.2020.

    Jel itko od onih huligana što su remetili javni red i mir u Savskoj završio na sudu?

  • 27.08.2020.

    Zadivljujuće kako mediji "raspaljuju" uvijek po manje bitnoj temi. Nitko ne analizira i ne piše o besramnom ponašanju Zadravec, ucjenama i pritiscima na Ministra i ostale koji donose odluke. Bar smo saznali sve o dotičnoj i situaciji upravo zahvaljujući snimci koja je "ilegalna". Ja je pozdravljam, zakon je glup jer svako od nas može se naći u situaciji da mu je jedini način da tajnim snimanjem dokazuje prijetnju, iznudu, vrijeđanje...Taj zakon treba promijeniti jer...ako mi prijetiš jedino mi snimka može pomoći da to dokažem!!

  • Ustanimo protiv koruptivne gamadi. HR u srcu 27.08.2020.

    Samo naprijed gospodine Juričan. Pokažite ljudima koja je ovo farsa od države. Samo što izgleda do ljudi ne dopire. Naši političari više se ni ne sakrivaju da nas j....u u mozak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare