To je to što me zanima!

Jurković izlazi iz pritvora uz jamčevinu od 30 tisuća eura

Bivšeg načelnika ličko-senjske policije policija je uhitila 19. lipnja, a USKOK ga tereti da je više od sedam godina lažno prikazivao svoj prekovremeni rad
Vidi originalni članak

Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Zagrebu odbilo je žalbu USKOK-a te će bivši načelnik ličko-senjske policije Željko Jurković izaći iz istražnog zatvora čim na račun suda uplati 30.000 eura jamčevine. 

Jurkovića su uhitili 19. lipnja a USKOK ga tereti da je više od sedam godina lažno prikazivao svoj prekovremeni rad i nalagao da mu se kupuju bonovi za mobitel, iako je imao službeni, čime je, navodno, sebi pribavio 680 tisuća kuna. Istražni zatvor sudac mu je odredio zbog opasnosti od ometanja istrage.

Istraga je pokrenuta i protiv Jurkovićeve bivše tajnice i voditelja službe zajedničkih i upravnih poslova u ličko-senjskoj policiji. Oni su pušteni da se brane sa slobode od optužbi da su pomagali bivšem šefu.


Idi na 24sata

Komentari 9

  • 30.07.2013.

    Sudac misli da je 30.000 Eura vrijednije od mogućeg utjecaja na svjedoke? Ja bi mu stavio 300.000 eura jamčevinu pa da te vidim miki.

  • presvijetli 30.07.2013.

    Jurkovića imamo puno i zašto bi samo jedan bio u zatvoru.

  • mil01 30.07.2013.

    pa tino 1 kakve on ima veze sa crikvenicom? nije crikvenica u ličko senjskoj županiji..

Komentiraj...
Vidi sve komentare