To je to što me zanima!

Jutra i noći bit će hladnije, u visinama čak i do minus deset

Stiže snijeg: Temperature u cijeloj zemlji padaju za vikend. Jutarnje će biti nekoliko stupnjeva iznad nule, a tek će za nekoliko stupnjeva narasti tijekom dana...
Vidi originalni članak

U većini dijelova zemlje kiša će početi već u utorak poslijepodne. U Gorskom kotaru moglo bi pasti 30 centimetara novog snijega. Oborine će u većem djelu zemlje prestati u srijedu.

Do kraja tjedna noći će biti hladne i vedre pa slijede i hladna jutra s temperaturama i do nekoliko stupnjeva ispod nule. No žive u termometrima tijekom dana skakat će i do sedam stupnjeva u četvrtak, odnosno do devet stupnjeva u petak. Niske temperature čekaju više dijelove Gorskog kotara. Tijekom noći mjerit će se i do minus deset stupnjeva, a u četvrtak bi moglo pasti i dodatnih 30 centimetara snijega. 

Temperature u cijeloj zemlji padaju za vikend. Jutarnje će biti nekoliko stupnjeva iznad nule, a tek će za nekoliko stupnjeva narasti tijekom dana. Tijekom noći moglo bi biti susnježice.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • user_228187 04.12.2012.

    Jedva čekam snijeg, ovo sivilo deprimira.

  • hipipep 03.12.2012.

    ne još snig..nisan ja spremna za to :/

  • 03.12.2012.

    Mislim da u ovoj zemlji svatko može biti prognozer, veli ekipa snijeg od petka, a tu kod mene ni pahulje u Zaprešiću -.-

Komentiraj...
Vidi sve komentare