To je to što me zanima!

Južna Koreja najavila 23 vojne vježbe sljedećih tjedan dana

Južnokorejska vlada je navela kako će održati vježbe uz pucanje bojnim streljivom od 27. do 31. prosinca blizu obale. Ni jedna vježba nije blizu granice sa S.Korejom
Vidi originalni članak

Južna Koreja je najavila kako će sljedećeg tjedna izvesti na 23 mjesta, od kojih ni jedno nije blizu pomorske granice sa Sjevernom Korejom. Južnokorejska vlada je navela kako će održati vježbe uz pucanje bojnim streljivom od 27. do 31. prosinca blizu obale. 

- To je dio redovnih vježbi koje uključuju kopnene, zrakoplovne i pomorske jedinice - rekao je jedan vojni glasnogovornik, piše AFP. Rekao je i kako će državna agencija za razvoj obrane voditi testiranja streljiva na zapadnoj obali. Sjeverna Koreja je nedavno ocijenila kako su vojne vježbe Južne Koreje izazivanje rata. Sjeverna Koreja je u studenom 2010. godine granatirala južnokorejski otok Yeonpyeong.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • jascx 27.12.2010.

    Dosta provociranja i prebacivanja odgovornosti na sjevernu Koreju da je nekome stalo do mira oni bi već odavno bili u dobrim odnosima.Ali to sigurno nije interes naoda da ratuju!!Sve za novac pa i na brata rođenog!!Užas!!

  • djurika 27.12.2010.

    jesu dosadni

  • dewillyoung 27.12.2010.

    hhahaha....baci bombu ...goni bandu ,PA NEMAJU ONI THOMPSONA ,ON BI IH SJEBO S PJESMOM !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare