To je to što me zanima!

Južnokorejski marinac ubio je tri te ranio dva svoja suborca

Nije poznato zašto je južnokorejski desetnik zapucao na kolege u blizini sporne granice sa Sjevernom Korejom. U incident nisu bili uključeni sjevernokorejski vojnici
Vidi originalni članak

Neimenovani južnokorejski marinac okrenuo je oružje na svoje suborce u ponedjeljak rano ujutro te ubio tri i ranio dva vojnika, piše BBC. Glasnogovornik ministarstva obrane iz Seula rekao je kako je desetnik otvorio vatru na dužnosti na otoku Ganghwa. Napadač je lakše ozlijeđen, ali nije još jasno je li se sam ozlijedio ili je ozlijeđen za vrijeme uhićenja. Pritvorili su ga. U incident su bili uključeni samo južnokorejski vojnici. 

Drugi detalji incidenta još nisu poznati. Otok Ganghwa na Žutom moru blizu je sporne morske granice sa Sjevernom Korejom.

Svi sposobni Južnokereanci obavezni su odslužiti dvije godine vojnog roka. Ovo nije prvi takav incident u južnokorejskoj vojsci. Jedan vojnik bacio je bombu na suborce koji su spavali i zatim pucao na njih 2005. godine. Ubio je osmero i ranio dvoje. Drugi je, također, bacio bombu u spavaonicu 2008. godine. Ozlijedio je petero.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • zelot 04.07.2011.

    Stres.

  • Ministar_Zlatko 04.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • FEAR_3 04.07.2011.

    Možda je sjevernokorejski vojnkik koji se ušuljao među redove neprijatelja........

Komentiraj...
Vidi sve komentare