To je to što me zanima!

Kaćunko pobijedio na turniru u tenisu za mlade dijabetičare

Don Kaćunko je igrao u paru s neurologom Hrvojem Budinčevićem. Dogurali su do finala te uspjeli izboriti pobjedu. Skupljeni novac ide za mlade oboljele od dijabetesa
Vidi originalni članak

Don Anđelko Kaćunko platio je sto kuna kako bi mogao nastupiti na Teniskom turniru poznatih u Sportskom centru Prince u Zagrebu. Od jutra do kasnih poslijepodnevnih sati nije ispuštao reket iz ruku. Sve to kako bi organizatori prikupili što više novca za djecu i mlade oboljele od dijabetesa. Don Kaćunko je igrao u paru s neurologom Hrvojem Budinčevićem. Dogurali su do finala te uspjeli izboriti pobjedu.

- Turnir je humanitaran pa sam bez razmišljanja pristao sudjelovati. Družili smo se, zabavili i, što je najbitnije, prikupili novac za dijabetičare - rekao je don Anđelko. Dodao je kako se nada da će turnir postati tradicionalan.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • aniramida 07.11.2010.

    bolje da igra tenis neg da trabunja na telki

  • izazov 07.11.2010.

    Don Kaćunkoje u svim prostorima slozenosti uvijek spreman *************************************************************** Poslusati Odgovoriti Pomoci na svi svojim blogovima uvijek je bio spreman odgovoriti na neugodna pitanja u kritiziranju pojedini komentara, ali nikoga nije izbrisao.Don Kacunko svaka mu čast u njegovoj sposobnosti da može odgovoriti na sve izazove.

  • ZoranMilas 07.11.2010.

    bio sam na turniru, jako pozitivna akcija, tim klincima treba pomoć

Komentiraj...
Vidi sve komentare