To je to što me zanima!

Kad nema boljeg dobar je i ovaj: 'Rusi u Ukrajinu poslali tenkove iz 1954. godine'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Posljednjih dana identificirani su i ruski oklopni transporteri BTR-50, koji su prvi put isporučeni 1954. godine, a prvi put sad raspoređeni u Ukrajini, pišu Britanci
Vidi originalni članak

Britansko ministarstvo obrane tvrdi kako Rusi na bojište šalju tenkove iz pedesetih godina 20. stoljeća.

- Ruska vojska odgovorila je na teške gubitke oklopnih vozila raspoređivanjem 60 godina starih glavnih borbenih tenkova T-62 - pišu Britanci.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Postoji realna mogućnost da će i 1. gardijska tenkovska armija, navodno ruska udarna tenkovska sila, dobiti ove tenkove kako bi prikrili gubitke. Naime, za 1. gardijsku tenkovsku armiju se govorilo da bi trebala biti pojačana tenkovima nove generacije iz 2021. godine T-14 Armata - dodaju.

'Isporučeni 1954. godine, a prvi put sad raspoređeni u Ukrajini'

- Posljednjih dana identificirani su i ruski oklopni transporteri BTR-50, koji su prvi put isporučeni 1954. godine, a prvi put sad raspoređeni u Ukrajini - pišu Britanci.

PROCESUIRANJE AGRESIJE Von der Leyen: 'Rusija i Putin odgovarat će za ratne zločine u Ukrajini. Nisu štedjeli niti djecu'

- Od ljeta 2022. otprilike 800 T-62 uzeto je iz skladišta, a neki su dobili nadograđene nišanske sustave koji će vrlo vjerojatno poboljšati njihovu učinkovitost noću - stoji u izvještaju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 6

  • blackeder2022 07.03.2023.

    Poslije rata,najunosnoji posao će biti prodaja starog željeza,mesinga,aluminija.Koliko toga je onesposobljeno,npr. tenk 60t visokokvalitetnog čelika.Topionice i čeličane če imati sirovine sve u šesnaest.Eto posla za poslovnicu Ciosa i Metisa u Ukrajini.

  • Dovla25 07.03.2023.

    Riješavaju se starog željeza.Ili stvarno nemaju u što sumnjam ili stvarno prazne skladišta starim oružjem

  • dobar2 06.03.2023.

    Eto sve ide po putlerovom planu 😄  

Komentiraj...
Vidi sve komentare