To je to što me zanima!

Kad zavlada: Graditelj Tomo obećao novi tunel i prugu...

Kad dođemo na vlast, razgovarat ćemo ozbiljno o procesima u Istri, najavio je Karamarko na proslavi stranke u Pazinu. Otkrio je i dio gospodarskog programa
Vidi originalni članak

Kad dođemo na vlast, razgovarat ćemo ozbiljno o procesima u Istri, najavio je Tomislav Karamarko na proslavi osnutka stranke u Pazinu.

Predsjednik HDZ-a otkrio je čak i dio strogo skrivanog gospodarskog programa.

- Kao što sam obećao da ćemo graditi Pelješki most, isto ćemo tako graditi ‘mostove’ prema Istri, koju treba bolje povezati s ostalim dijelovima Hrvatske. Zato će ići druga cijev tunela Učka i zato će ići pruga Pula - Rijeka - Zagreb - Budimpešta, to dogovaramo - otkrio je Karamarko.

No o načinu financiranja tih projekata nije govorio. Prebacio se opet na povijest.

- U ovom svetom dijelu nastao je pravi autentični antifašizam i narodnjaštvo. Istarski antifašizam je prvi antifašizam u Europi. Čim je nastao fašizam u Italiji, u Istri je nastao antifašizam jer su talijanski fašisti tlačili istarskog Hrvata - ponosno je istaknuo te naglasio da su poslije taj antifašizam prisvajali komunisti i boljševici.

- Ne, niste to vi - to je hrvatski narod - poručio je Karamarko komunistima i boljševicima.

Inače, 25. godišnjica osnutka istarskog HDZ-a proslavljena je euforično i pompozno, baš kao i sve stranačke proslave. Vijorile su se zastave HDZ-a i pjevale domoljubne pjesme.

- HDZ u Istri mora biti prepoznatljiviji - zaključio je šef.

Idi na 24sata

Komentari 311

  • ben hur panonius 21.06.2015.

    austrijanci imaju puno tunela,možda bi nam jedan i prodali,treba angažirati Sanadera da ugovori i posreduje..

  • fenix77 20.06.2015.

    Graditelj, znači Kalmeta i ekipa nastavljaju gdje su stali, po modelu dionica vodi od nikud do nikud, tuneli se farbaju ne više od 10-tak puta, remorkerom se izvlači novac za sve koji se trebaju namiriti, Kalmetina ide u 8 traka, Pelješki most će se otvarati bar još 3 puta, Remetinec će se pretvoriti u hotel..

  • PUKLOdaPUKLO 20.06.2015.

    Procitao sam sve komentare i ostajem pri svojim komentarima da HDZ moze samo pucem doci na vlast ako i za to nije kasno. opet ,tuneli,auto cesta peljeski most sto on vise prica narod mu manje vjeruje.lako je kanadjanima prodati m..a za bubrege a domacima tesko.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare