To je to što me zanima!

'Kada novac postane idol, čovjek je osuđen na ropstvo'

Vatikan: Kada novac postane idol, on tada određuje čovjekove odluke, i tako uništava čovjeka i osuđuje ga na ropstvo, rekao je u subotu papa Franjo
Vidi originalni članak

Kada novac postane idol, on tada određuje čovjekove odluke, i tako uništava čovjeka i osuđuje ga na ropstvo, rekao je u subotu papa Franjo na sastanku oko 7000 predstavnika Konfederacije talijanskih udruga u Vatikanu.  

Papa je govorio i o radu na crno te je rekao da je "glad ona zbog koje smo spremni prihvatiti sve što nam se nudi pa i rad na crno". 

- Globalizirati solidarnost danas znači misliti na nezaposlene, na siromašne, na ljudski razvoj - rekao je Papa, piše Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 139

  • svjesnost 02.03.2015.

    daj meni malo vatikanske love...

  • KIŠA_1 01.03.2015.

    Bravo papa Franjo! Najopasniji je onaj čovjek kojemu je tuđe sve što je ljudsko, koji je hladan prema sudbini rodne zemlje, prema sudbini bližnjega, prema svemu osim prema sudbini novčića koji je spustio u opticaj. Saltikov Ščerdin

  • Moslavka 01.03.2015.

    Novac nije idol, potreba je. Zasto su kroz stoljeca popovi, biskupi, pape gulili narod za novce, a siromasnima nisu pomagali. Njima je novac idol. O bogu su zaboravili davno. Danas samo glume.

Komentiraj...
Vidi sve komentare