To je to što me zanima!

Kadirov je dobio unaprjeđenje: 'Putin mi je osobno čestitao!'

Šef države me je nazvao i zamolio da svim građanima Čečenije poželim blagostanje, sreću i uspjeh u njegovo ime! Unatoč opterećenosti poslom, vrhovni zapovjednik nikada ne zaboravlja važne datume u našoj regiji, naveo je
Vidi originalni članak

Želio bih s vama podijeliti još jednu ugodnu vijest. Predsjednik Rusije mi je dodijelio čin general-pukovnika. Vladimir Vladimirovič me obavijestio i osobno mi čestitao, napisao je čečenski vođa Ramzan Kadirov na Telegramu.

Tass piše kako mu je Putin čestitao povodom Dana grada Groznog, Dana učitelja i Dana čečenske mladeži,

- Šef države me je nazvao i zamolio da svim građanima Čečenije poželim blagostanje, sreću i uspjeh u njegovo ime! Unatoč opterećenosti poslom, vrhovni zapovjednik nikada ne zaboravlja važne datume u našoj regiji - naveo je.

SINOVI OD 14,15 I 16 GODINA Kadirov u Ukrajinu šalje tri maloljetna sina: Uskoro će biti na prvoj liniji, to je njihova želja

Zbog rata u Ukrajini neće biti slavlja, ali je naveo da će umjetnici i njihovi kolektivi izvoditi duhovne i domoljubne pjesme.

Kadirov je ranije najavio kako će u Ukrajinu poslati svoja tri maloljetna sina za koje je rekao kako su oni itekako spremni za odlazak u rat.

UŠLA JE U DRUŠTVO EP: 'Ruska propaganda utrla je put u jeku agresije u Ukrajini'

Istaknuo je da oni imaju 14, 15 i 16 godina, ali da je njihova vojna obuka počela čim su prohodali.

- Akhmat, Eli i Adam spremni su upotrijebiti svoje vještine i ne šalim se. Došlo je vrijeme da se pokažu u pravoj borbi.  To je njihova želja koju ja pozdravljam. Uskoro će izaći na prvu liniju. Bit će na najtežim dionicama. - napisao je.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • se vas bum tužil 06.10.2022.

    Ovo za sinove mu vjerujem, genetika je vražja stvar.

  • DJDJ_1 06.10.2022.

    to je tako kad ti konac drzi usi na glavi

  • 06.10.2022.

    Koliko kod nas ima generala pukovnika ? Mnogi neznaju kako su se ovdje činovi dijelili i kakvi su bili kriteriji za dobiti čin? Fakultet u BiH 💶 i evo ga.. odmah prvi je zastavnik... a za pet dana general pukovnik koji nikakve veze nema sa vojskom ni doticaja.... nezna se ni obući pravilno.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare