To je to što me zanima!

Kadrovske rošade: Evo tko su novi šefovi policijskih uprava

Nakon kadrovskih rošada u vrhu policije sutra bi javnost i službeno trebala saznati nove načelnike policijskih uprava. Kako neslužbeno doznajemo na čelo najveće policijske uprave, one zagrebačke, dolazi Marko Rašić, koji je još danas šef PU sisačko-moslavačke
Vidi originalni članak

U PU osječko-baranjskoj na čelno mjesto dolazi Ladislav Bece, a u susjednu vukovarsko-srijemsku Fabijan Kapular. Na čelno mjesto policije u Virovitičko-podravskoj županiji dolazi Siniša Knežević, u PU brodsko-posavskoj šef će biti Antun Valić, a u PU varaždinskoj Predrag Benčić. U susjednoj međimurskoj policajcima će zapovijedati Ivan Sokač, a u PU krapinsko-zagorskoj Darko Car.

Na krajnjem jugu zemlje, u PU dubrovačkoj, novi šef bit će Ivan Pavličević, u PU zadarskoj Anton Dražina, a u šibensko-kninskoj Ivica Kostanić. U Rijeci će novi šef policije biti Tomislav Dizdar, u Istri Alen Klabut, a u PU karlovačkoj Josip Čelić.

Policijskom upravom brodsko-posavskom zapovijedat će Jakob Bukvić, PU ličko-senjskom Josip Biljan, a PU koprivničko-križevačkom Vjekoslav Štimac.  

Na čelo najveće policijske uprave, one zagrebačke, dolazi Marko Rašić, koji je još danas šef PU sisačko-moslavačke

Slobodan Marendić u veljači je postao načelnik PU splitsko-dalmatinske, a do 22. rujna se na interni natječaj MUP-a mogu prijaviti svi zainteresirani za načelnika/cu Policijske uprave požeško-slavonske.

 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • LANA555 23.09.2017.

    Ovaj iz Zg je atipatičan .

  • 23.09.2017.

    Diktatura malim koracima, sigurno kroz prozor!

  • 22.09.2017.

    Necete dugo sancosi!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare