To je to što me zanima!

Kajin: Jakovčić je zajedno s Čačićem ucjenjivao Milanovića

Osvrnuo se i na predstojeće izbore za Europski parlament, napomenuvši kako tu nije bitan Jakovčić, nego da Hrvatska, zbog naginjanja udesno, ne upadne u glib
Vidi originalni članak

Iako suosjeća s Radimirom Čačićem, nezavisni saborski zastupnik Damir Kajin podržava odluku predsjednice HNS-a Vesne Pusić o njegovu isključenju iz stranke, uvjeren kako je time stabilizirala Kukuriku koaliciju.

- Ovim je činom blokiran i IDS čiji je predsjednik zajedno s Čačićem, a preko Bandića, Gabrića, Šišljagića i ostalih pripremao nastup na predstojećim izborima, ucjenjujući time Milanovića - kazao je Kajin dodavši kako Milanović nikada nije vodio politiku protiv Istre, koja, tvrdi, nije ugrožena izvana, već iznutra zbog kriminala, nepotizma i klijentelizma.

Osvrnuo se i na predstojeće izbore za Europski parlament, napomenuvši kako tu nije bitan Jakovčić, nego da Hrvatska, zbog naginjanja udesno, ne upadne u glib, što treba zaustaviti, zaključio je.  


Idi na 24sata

Komentari 50

  • petarprvi 17.01.2014.

    vrati saborsku ˇˇpemzijuˇ^ poštenječino,ovaj tip najviše kenja od svih.

  • bering 17.01.2014.

    Patetičan lik...

  • zmijolovac 17.01.2014.

    Evo ja Kajina ne mrzim, ali gospodin priča neumnosti da Bog sačuva!!!............Može li se njemu kako šapnuti da ne širi govor mržnje???

Komentiraj...
Vidi sve komentare