To je to što me zanima!

Kajin je u imovinskoj kartici prijavio kuhinju Meblo iz 2000.

Većina saborskih zastupnika ispunila je i predala imovinske kartice, a rok ističe u ponoć. Umirovljenik Željko Šemper prijavio je svoj i suprugin bicikl koji vrijede 1100 kn
Vidi originalni članak

Rok za predavanje imovinskih kartica novih ministara i zastupnika ističe u ponedjeljak u ponoć. Zastupnici sve što posjeduju moraju prijaviti u roku od mjesec dana od stupanja na dužnost. Većina je to i učinila.

Vrijednost nekretnina laburista Branka Vukšića veća je od 3,5 milijuna kuna. On ima tri stana u Zagrebu, apartman na Cresu i kuću s okućnicom u Nedelišću, javlja HRT. Njegov stranački kolega Zlatko Tušak uz nekoliko nekretnina ima i više od 20 tisuća eura ušteđevine. Laburist Mladen Novak je u imovinskoj kartici pored stana i kuće u Sisku, te oranica, šuma i voćnjaka, prijavio i grobnicu.

Među zanimljivijim karticama je ona od HDZ-ovca Dujomira Marasovića. Između ostalog on je vlasnik građevinskog zemljišta u Splitu koje je vrijedno 2, 5 milijuna kuna, a ima i gotovo 100 tisuća eura ušteđevine. 

Imovinska kartica predsjednika Sabora Borisa Šprema je nepromijenjena. Pored nekretnina ima 25 tisuća eura ušteđevine. Vlasnik je i umjetničkih slika koje vrijede 40 tisuća kuna.

Nekretnine Miroslava Tuđmana imaju sve skupa 558 metara kvadratnih, među njima je i stan od 180 metara kvadratnih koji je naslijedila njegova supruga. Posjeduje i tridesetak umjetnina čiju vrijednost ne zna.  

Umirovljenik Željko Šemper prijavio je svoj i suprugin bicikl koji skupa vrijede 1100 kuna, a Damir Kajin je kao pokretninu prijavio svoju kuhinju Meblo iz 2000.godine. Vrijednost joj nije procijenio. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Car Mrgud 23.01.2012.

    Meni sve dođe žal jadnog kajina a i šempera...A da mi koji smo pri lovi organiziramo kakvu akciju prikupljanja sredstava, da toj dvojici bokca omogućimo što kvalitetnije zastupničko djelovanje?

  • user_34474 23.01.2012.

    Kain sa "j"? Je li to onaj sto ubi brata Abela????? Mi birali, mi imamo. Jedni otisli drugi dosli. Vidjeti cemo koji su uspjesniji. Ne u radu, od te ljubavi nema nista. Nego u onome drugome sto davno onaj jednostavni postenjacina rece: "Tko jami, jami"! Zato ga istjerase iz sabora jer je poceo smetati i svojima koji nisu sa "jamljenim" bili zadovoljni. Eto, po prilici se prica pocinje odvijati istim tokom, pitanje je samo kojim intenzitetom!!!!!! Sve uz pomoc EU kojoj odgovara konfuzno stanje u hrvatskom narodu a opet po Marksu "najgori narod na svijetu". Od tamo vjetar puse. Malo se covjek treba prosetati po povijesti i naci vezu izmedju ovoga gore pomenutoga, posljednjih ratova, ove nam Hrvatske, te tako doci do zakljucka... Sve za dovesti u razumne okvire nije potrebito imati osobite inelektualne sposobnosti.

  • jelicakraljica 23.01.2012.

    sve sirotinja i golotinja... jedini ja u kaputu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare