To je to što me zanima!

Kajin: Mesić ima potpuno pravo što se tiče ZERP-a

Temeljni problem vezan uz ZERP u Hrvatskoj je što mu se od prvog trenutka pristupalo zbog politikantskih interesa, smatra Damir Kajin
Vidi originalni članak

Potpredsjednik Istarskoga demokratskog sabora (IDS) Damir Kajin kazao je kako u raspravama oko uvođenja Zaštićenog ribolovno-ekološkog pojasa (ZERP) jedini u hrvatskoj politici ima potpuno pravo predsjednik Republike Stjepan Mesić te istaknuo da ga u potpunosti podržava.
Kajin je rekao da je ispravan Mesićev stav da do ulaska Hrvatske u EU Hrvatska sa susjednim zemljama treba dogovoriti odnose vezane uz zaštitu Jadrana, a da ne treba inzistirati na provedbi ZERP-a. Kajin je rekao da se treba postići dogovor da svaka zemlja svojom policijom ili srodnim službama kontrolira ribolov i ekološku zaštitu mora na svom prostoru.
Dodao je ida Hrvatska može proglasiti ZERP, ali da ga ne može provesti ni štititi.
- Temeljni problem vezan uz ZERP u Hrvatskoj je što mu se od prvog trenutka pristupalo zbog politikantskih, a ne nacionalnih interesa, zaključio je Kajin.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • anti-gardy 13.12.2007.

    Vidiš gardy, opet dijeliš ljude na Srbe i Hrvate, a ne na dobre i zle. Znaš ono o čemu smo jučer pričali...

  • udrugabu 13.12.2007.

    ...za Kajina bukvalno vrijedi ona latinska \"nomen est omen\"...nisam čuo da je nešto rekao o SRAMOTNOJ talijanskoj poštanskoj marci...

  • prizemlje 13.12.2007.

    Ne pitam se zakaj me ne čudi izjava g.Kajina i naklonost Mesiću.....Opće poznato da Kajin nije timski igrač(u koaliciji ne može biti ni sa kim,bio pa raskinuo...) e sad mu ostaje predsjednik da se njemu dodvorava..tjahhh...a bojim se da (a i ova izjava to potvrđuje) više ljubi susjede nego HRVATE....a ća ćeš..

Komentiraj...
Vidi sve komentare