To je to što me zanima!

Kajin: Mislio sam da je 1. april kad su Jakovčića zvali u Vladu

Što se tiče ponude potpredsjednika Mimice predsjedniku IDS-a Jakovčiću da uđe u vladu, u prvom trenutku sam pomislio da nisu pri zdravoj pameti, kaže Kajin
Vidi originalni članak

Damir Kajin na svojoj Facebook stranici komentirao je nastup Ivana Jakovčića u emisiji Nedjeljom u 2. 

- Moj komentar na Jakovčićevo gostovanje NU2: Tužan sam i zbog Jakovčića i zbog IDS-a i zbog Istre. Zaista nemam zašto trijumfirati nad ovim njegovim jadnim nastupom. Vezano za Jakovčićevo posjedovanje “manje Ili više nego prije” ja mogu slobodno reći da nisam kupio za par tisuća maraka niti društveni stan. Ništa si nisam urbanizirao a nisam si kupio ni kvadratni metar državne zemlje. Također, nisam kupio od države nikakav poslovni prostor kao što nisam u ime pozicije ništa niti prodao pa profitirao. Stoga, za razliku od nekih, mirno spavam noću i ne moram maštati da ću saditi ružice na lijepom brdu, još manje u Valturi - napisao je bivši IDS-ovac. 

Kajin je napisao kako je istina da mu je "vodnjanska ekipa 2001. podmetnula jedan amandman o urbanizaciji 4 Ha zemlje uz Barbarigu na kojoj osobno nisam nikada bio sve do 2005". 

- No, za razliku od Jakovčića i velike većine u IDS-u, iako mi nije namjera time se hvaliti niti se time ponositi, ja imam isto ili manje no što sam imao te 2001.! Što se tiče ponude potpredsjednika Mimice predsjedniku IDS-a Jakovčiću da uđe u vladu, u prvom trenutku sam pomislio da nisu pri zdravoj pameti! Sam sebi sam rekao pa nije valjda 1. April? Do jučer je Jakovčić pljuvao po Vladi, govorio “Plan 21 je mrtav”, spominjao “killere”, da “Zagreb pljačka Istru”, da “nikada više neće u istu prostoriju sa Milanovićem” da bi se sinoć naglo promentuo u najvećeg zagovornika opstanka ove vlade u koju on, budimo iskreni, nikada nije vjerovao. Razlog njegovog podvlačenja repa i priznavanja da vlada doista ne radi protiv Istre leži u konstataciji -ako se može protiv ministra kako se ne bi moglo kroz tijela vlasti nastupiti prema bilo kome drugome a tako i njemu samom! - napisao je Kajin, dodavši kako je sada jasno zašto IDS ne izlazi iz ove vlade. 

- Svjesni su da će Jakovčić izgubiti izbore za EU parlament kao što će IDS izgubiti županijske izbore. Ministarsko mjesto im treba da nakon 19.5. ne ostanu baš bez svega - tvrdi Kajin. 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • mily 11.03.2013.

    ids je stvarno vladao istrom sve ove godine, ups, ,,pojedinci iz ids,,, su vladali, ali i sada vladaju. najjbogatija regija je bogom data da se uzurpira i prisvoji sve što se prisvojiti može. a istrijani su malo čudan narod /oprostite mi istrijani/ ali, oni su dosada glasali, i sada će glasati samo za ,,svoje istrijane,, sve istrijani najbolje znaju što je ukradeno i koliko su se neki obogatili, ali kad dođu izbori, sve se zaboravlja. Vrijedi neko nepisano pravilo, pa ako me krade, neka me krade netko moj. eee, žalosno, znam, ali to vam je tako. I živi bili pa vidjeli, i dalje će biti tako.

  • čamil 11.03.2013.

    Prije prisege za saborskog zastupnika, treba svakako uvesti obavezni zdravstveni, sistematski pregled

  • vox populi 11.03.2013.

    Kajin ne razumije,treba ih čovjek malo podučiti kako se to mešetari zemljom pa možda uspiju skuplje rasprodat državu i napokon nešto zaradit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare