To je to što me zanima!

Kajin: Sanader treba znati da Hrvatska nije Ukrajina

IDS-ovac Damir Kajin kazao je kako Hrvatska nije Ukrajina, kako Ivi Sanaderu ne trebaju demonstracije te je sve to ocijenio nedopustivim
Vidi originalni članak

DS je na ovim izborima dobio samo tri zastupnika pa je potpredsjednik te stranke Damir Kajin izjavio kako su ovo i za IDS i za birače bili "teški izbori". Kajin smatra kako je biračkom tijelu stvorena lažna slika o tome da mogu izabrati samo između dviju opcija, HDZ-a i SDP-a, a sad se pokazalo da je vlast moguće formirati samo kroz koaliciju. Kazao je kako ključevi jesu kod manjina, no njihovi predsjednici ne smiju biti goli trgovci.
Najave koje stižu iz redova HDZ-a, o tome da će doći do demonstracija ako predsjednik Stjepan Mesić sastavljanje nove Vlade ne povjeri HDZ-u, Kajin je ocijenio "nedopustivim".
- Hrvatska nije Ukrajina i to Ivi Sanaderu ne treba - poručio je potpredsjednik IDS-a. Iako odluka predsjednika Mesića nije poznata, Kajin vjeruje kako će mandat ipak biti dodijeljen lijevom centru.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • entoni 29.11.2007.

    Eke,buraz Ivo idu i novi partneri u demonstracije, da ostavim novčanik doma ! Inače Romske poduzetnice koje prodaju čarape po 10kn idealna cijena za naše financijske mogućnosti tjeraju plavi dečki, možeš nekaj napravit, pa potpisali su ?!...

Komentiraj...
Vidi sve komentare