To je to što me zanima!

Kajin: SDP je nisko spustio ljestvicu, pa svi rade što žele

Slogan HTZ-a ‘Full of life’ u narodu je već prozvan ‘Full of shit’. Radi se o bezobraznom plagijatu, kopiji koju su u HTZ-u ukrali nekim drugima, rekao je Kajin
Vidi originalni članak

Saborski zastupnik Damir Kajin obrušio se i na novi slogan Hrvatske turističke zajednice (HTZ) ‘Hrvatska puna života’.

- Slogan ‘Full of life’ u narodu je već prozvan ‘Full of shit’. Radi se o bezobraznom plagijatu, kopiji koju su u HTZ-u ukrali nekim drugima, povrijedili sva načela autorskog prava - izjavio je Kajin dodavši da bi zbog toga trebalo smijeniti ministra turizma Darka Lorencina i šefa HTZ-a Radovana Ivoševića.

- Sva sreća da je ljestvica spuštena na zemlju pa je ni ministar turizma Lorencin ni predsjednik HTZ Ivošević ne moraju preskakati. Prije 15 godina Tuđman je ekspresno smijenio ministra turizma jer je na natječaju prošao slogan s njim povezane osobe, s tom razlikom da je HTZ ovaj slogan platila 2,8 milijuna kuna, a onaj je koštao 12 tisuća kuna - izjavio je.

HTZ
Idi na 24sata

Komentari 12

  • CRNA GIZA 19.02.2015.

    Nije SDP spustio ljestvicu nego mu je pala na pod.

  • itismeon24 19.02.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Roy Ban 18.02.2015.

    grafit : "Kaj kaj Kain?"

Komentiraj...
Vidi sve komentare