To je to što me zanima!

Kakav odgoj: Remenom tukao sina jer nije uhvatio lopticu

Američki direktor remenom je istukao sina nakon što dječak nije uhvatio loptu dok su se igrali u dvorištu. Susjed je to snimio mobitelom, a onda i izgrdio nasilnog oca
Vidi originalni članak

Direktor Agencije za vodu u Kaliforniji uhićen je zbog sumnji da je zlostavljao svog posinka. Naime, sve je mobitelom snimio njegov susjed koji je snimku objavio na internetu. Muškarac je svog posinka udarao remenom jer nije uhvatio loptu dok su se igrali u dvorištu, javlja Daily Mail.

Anthony Sanchez (34) uhićen je u petak. Susjed Oscar Lopez snimao ga je dok je više puta premlaćivao dječaka. Dječak je trpio udarce sve dok susjed nije otvorio prozor i upozorio Sancheza da se zaustavi.

- Imaš li problema s načinom na koji odgajam sina, rekao mu je Sanchez na što mu je Lopez odgovorio da ima problema s tim što udara dijete samo zato jer ne može uhvatiti lopticu. 

Lopez je objasnio da je video objavio na internetu, a onda ga je predao i vlastima. 

Još nije objavljeno u kakvom je stanju dječak nakon premlaćivanja, a vlasti su izvijestile da Sanchez nije ranije prijavljivan zbog zlostavljanja. 


Idi na 24sata

Komentari 92

  • eminaa 30.06.2012.

    svaka cast ovome sto je snimio sve ..........

  • Capafiori 18.06.2012.

    Po snimci mi se "vidi" da je susjed poduzeo sve mjere da zaštiti mališana. Iako sam žensko, to ljudsko smeće bi taj isti remen poželjelo pojesti, a ne ga podići, ni udariti.

  • user_107575 12.06.2012.

    pa sta je ovo danas , svi mlate svoju djecu , posinka, pokcerku, sve sami luđaci , bolesno !! svaka cast susjedu, i ja bi to isto napravila, prvo snimila teskog srca gledajuci , da imas dokaz jer bez dokaza nemozes nista , pogotovo u hr...

Komentiraj...
Vidi sve komentare