To je to što me zanima!

Kakav sport, zabava i kultura? Najviše ljudi odlazi na - Hrelić

Sajam ima više posjetitelja tijekom godine nego kada se zbroji većina sportskih, kulturnih i zabavnih manifestacija u Hrvatskoj zajedno, kaže direktor Sajma Filipčić
Vidi originalni članak

Tri mjeseca od početka rada Sajma automobila Zagreb i subotama, kao dodatnim radnim danom, uz već ustaljene nedjelju i srijedu, odaziv posjetitelja sve je veći i gotovo da je nadmašio sve sportske, zabavne i kulturne pripredbe u glavnom gradu zajedno, izračunali su u Upravi ove izlagačke manifestacije, smještene na Jakuševcu kod vojarne Croatia.

Nedjeljom dođe u prosjeku 40.000 ljudi

- Sajam ima više posjetitelja tijekom godine nego kada se zbroji većina sportskih, kulturnih i zabavnih manifestacija u Hrvatskoj zajedno. Nedjeljom nas posjećuje u prosjeku 40 tisuća ljudi, a zadovoljni smo što i radna subota protiče u odličnom odazivu i posjetitelja i izlagača ne samo iz Zagreba nego i cijele Hrvatske - kazao je Miroslav Filipčić, direktor Sajma automobila Zagreb.

Impozantne brojke o posjećenosti, koju nije umanjilo niti zimsko, te često kišno vrijeme koje su bilježili brojni vikendi u protekla tri mjeseca, posebno se odnose na Hrelić, jedan od najvećih sajmova rabljene robe u ovom dijelu Europe. 

Subota je posebno postala popularna jer je ulazak besplatan za sve koji na Sajmu automobila Zagreb - traže, ali i nude vozila. 

Sajam automobila Zagreb prostire se na 250.000 četvornih metara prostora, a uz Hrelić, sajam rabljene robe, na sajmu se prodaju i kupuju rabljena osobna te gospodarska vozila kao i kamioni, autobusi i strojevi. Svakog vikenda u ponudi je između dvije i tri tisuće različitih vozila.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • LebronPetrovic 01.03.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Yassa 01.03.2015.

    sve što je dobro tu je ćevapi , pivo i dobra razbibriga , dođe ti da tamo ostaneš i to poslije ovih gluposti koje nam serviraju pollitičari

  • nikad_niciji 01.03.2015.

    hrelja je zakon i odmor od umjetnog sjaja trgovackih centara i usminkanih ducana. na hrelji su svi isti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare