To je to što me zanima!

Kako će Plenković do 76 ruku? Malenica zaražen, a u izolaciju mora i gradonačelnik Bjelovara

Dodatni problem po Plenkovića je "izazvao" vijećnik HDZ-a u gradskom Vijeću grada Bjelovara, Željko Maletić, koji je u petak bio na sjednici gradskog vijeća, a u utorak je potvrđeno da je pozitivan na koronu...
Vidi originalni članak

Uoči sutrašnje konstituirajuće sjednice novog saziva Sabora, postavlja se pitanje hoće li Andrej Plenković uspjeti skupiti minimalno potrebnih 76 ruka zastupnika kako bi se potvrdila Vlada koju će predložiti. Kao što je poznato, Ivan Malenica će "preskočiti" sjednicu jer je zaražen na korona virus, čime se broj ruku dovodi u egal.

No, dodatni problem po Plenkovića je "izazvao" vijećnik HDZ-a u gradskom Vijeću grada Bjelovara, Željko Maletić, koji je u petak bio na sjednici gradskog vijeća, a u ponedjeljak je testiran i u utorak je potvrđeno da je pozitivan.

Kako je na sjednici bio i gradonačelnik Dario Hrebak, koji je izabran za saborskog zastupnika na listi HDZ-a, tako bi i on, kao i cijelo gradsko vijeće grada Bjelovara, trebao u samoizolaciju.

Bez ruku Malenice i Hrebaka, HDZ i partneri imaju 74 ruke od 151, što im je nedovoljno. No, kako su "žetončići" hrvatski patent, neće biti veliko iznenađenje ako Plenki iz šešira izvadi dvije potrebne ruke spasa i osigura si sastavljanje Vlade.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • odcentramalonadesno 22.07.2020.

    Zar netko misli da će vlada za izglasavanje imati samo 76 ruku ??

  • negoidiz 22.07.2020.

    sprdajte se vi, a kako će časni dom da proradi i ode na ljetni raspust. briga vas

  • jaka sam 22.07.2020.

    pa njegova vrijedi za deset ! kako ima 2 to je dvadeset.

Komentiraj...
Vidi sve komentare