To je to što me zanima!

Saznajte kako izvući povrat poreza i što manje platiti Vladi?

Srezali su sve što se srezati dalo. No, ipak je ostalo ponešto što možete iskoristiti kako bi smanjili iznos koji ćete uplatiti Jadranki Kosor i Martini Dalić u blagajnu!
Vidi originalni članak

Ono što se godinama naslućivalo, konačno se lani i dogodilo. Nakon što su olakšice koje je država priznavala pri obračunu poreza na dohodak iz godine u godinu gubile na opsegu, od srpnja prošle godine većina bitnih prestala je vrijediti.

No, ukinuta prava ipak vrijede još za prvu polovicu 2010. godine i do ukupnog iznosa od šest tisuća kuna. Iskoristite ih dok možete - već iduće godine vjerojatno nećete imati priliku. 

Na Pametnoj kuni saznajte koje su olakšice ukinute i što se još može iskoristiti, kako izvući povrat poreza ili platiti što manje.

Uz najčešća pitanja i odgovore, u velikom specijalu portala pametnakuna.hr pročitajte i:
- Vodič za ispunjavanje porezne prijave - korak po korak
- Odgovore na česta pitanja o prijavi i povratu poreza
- Što sve možete iskoristiti za smanjenje poreza
- Male trikove za građane i poduzetnike
- Kako se poznati snalaze s prijavom poreza

Tu je i besplatni porezni kalkulator s kojim jednostvano možete izračunati koliko poreza morate platiti ili koliki ćete povrat dobiti, a ukoliko imate pitanje o prijavi poreza, možete ga postaviti poreznom stručnjaku Pametne kune.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Caymann_1 09.02.2011.

    Trebali smo svi pobjeć u NJemačku , samo našu vladu ostavit pa nek se snalaze sa njihovim spajalicama u boji i s vodom okusa propale države ,,, kud god se okreneš političari pljačkaju svijet .

  • forumski_ratnik 08.02.2011.

    Mislim o trenutnoj vlasti kao i većina, ali, sve je to zatvoreni krug- Dođeš majstoru, plaćaš, on te pita:"S računom il' bez?" Kao iz topa 99% ljudi ispaljuje:"Bez!" I ode 23% od te transakcije... I, na kraju, kad u proračunu nema love, svi su drugi krivi. Je da stoji i da bi (valjda) plaćali s računom da imamo više love, ali, to je uistinu zatvoreni krug. Pa i ovaj članak "...kako što manje platiti Vladi?"

  • PapaŠtrumpf 08.02.2011.

    Oni vratiti nekome nešto ? HAHAHAHAHA pa uzimaju nam još zrak i vodu a Jaca štedi na spajalicama u boji - a lude države, šteta poginulih branitelja i invalida Domovinskog rata za šta smo se borili, trebali smo svi pobjeći u Njemačku !

Komentiraj...
Vidi sve komentare