To je to što me zanima!

Kako je Čačić od Gargamela postao nasmiješeni ministar

Iako je izjavljivao kako ga nije briga što je omraženiji od Ive Sanadera, priznao je da mu to ipak smeta. Zato je nakon povratka s odmora ipak promijenio raspoloženje
Vidi originalni članak

Gotovo da nema ničega u zemlji i svijetu za što ja ne bih mogao biti kriv. Nekidan je na kavi nakon sjednice Vlade - bilo nas je desetak - netko jednostavno rekao kolegi: ‘Nije važno što napraviš, za sve će ionako biti kriv Čačić!’ Otprilike tako stoje stvari, izjavio je nedavno Radimir Čačić, prvi potpredsjednik Vlade i nakon toga promijenio ponašanje. 

Manje je bahat, strpljiviji je i stalno ima smiješak na licu. Njegova nagla promjena imidža primijećena je nakon povratka s godišnjeg odmora. Svjež zrak u Kranjskoj Gori, a potom krstarenje Jadranom očito su mu godili. Njegove kolege iz stranke slažu se s procjenom komunikoloških stručnjaka da je u pitanju neki “novi Čačić”, ali i otkrivaju zbog čega je došlo do transformacije.

- Na sebi je počeo raditi još prije odlaska na odmor. Shvatio je da ne želi biti najomraženiji član Vlade - izjavio je njegov stranački kolega te dodao kako su Čačića zbog njegovih bahatih istupa u javnosti smatrali i donekle krivim za nizak rejting HNS-a. Zato su sada svi u stranci oduševljeni njegovom vidljivom promjenom.

- U Vladi je proživljavao veliki stres, a uvijek bi puknuo tamo gdje ne treba. Njega je najviše živcirala neefikanost državnog aparata, njegova sporost, a on je čovjek koji želi sve i odmah - dodao je njegov blizak kolega.

No iza transformacije šefa HNS-a stoji njegova osobna PR savjetnica Ankica Mamić. Ona je ekskluzivno za 24express ispričala da je posljednje vrijeme radila s njim, ali da nažalost Čačić nema dovoljno vremena da se više posveti promjeni imidža.

- Više smo radili kada je bio u opoziciji jer on sada puno radi. Ipak, ponavljamo ono što smo naučili - izjavila je Mamić te dodala kako je prvi potpredsjednik čovjek kojemu nije važna popularnost u javnosti, više mu je, kaže, stalo do toga da pokrene zemlju.

>>> Više o Čačićevom makeoveru čitajte u novom 24sataExpressu!

Idi na 24sata

Komentari 57

  • dadomatos 08.09.2012.

    "vuk dlaku mjenja ali ćud nikad" tako i čačić i poruka roditeljima kojima djeca idu u školu "ČAČIĆ I HORVATINČIĆ SU NA SLOBODI PAZITE NA DJECU"!

  • Pravo Prevaren 08.09.2012.

    Taj je bio poznat po bahatosti i u vrtiću.....vikao je na tete iz sveg glasa, svađao se sa svima,sudarao autićima....razloge njegovog ponašanja treba potražiti u ranoj mladosti tu bi se moglo što šta naći........:)))

  • enesnecco 08.09.2012.

    nije lik glup, samo se previse bahati i onda sva ta njegova strucnost ispari... morao bi znati da nas mentalitet ne trpi takve ljude... neka promjeni nastup i prihvatice ga biraci...

Komentiraj...
Vidi sve komentare